ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ…

Στο Πάρκο του Αγ. Αλεξάνδρου του Αμπελώνα , όπου υπάρχει και το ομώνυμο εκκλησάκι, η εγκατάλειψη ήταν ολοφάνερη και οι συνεχείς διαμαρτυρίες των περιοίκων απολύτως δικαιολογημένες.

Όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται, μολονότι ήρθαν σε επαφή με τη δημοτική Αρχή , κανείς δεν τους έδωσε τη δέουσα προσοχή, με αποτέλεσμα το πάρκο να παραμένει αφρόντιστο και απεριποίητο.

Ώσπου θεώρησαν πως έπρεπε να απευθυνθούν στην μείζονα αντιπολίτευση, για να κάνουν τα παράπονά τους και για να ζητήσουν μια πρόσφορη λύση. Ήρθαν σε επαφή, λοιπόν , με τον επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, τον κ. Στέλιο Ροντούλη, και ζήτησαν την έμπρακτη συμπαράστασή του .

Όπως μάθαμε, η ανταπόκριση του κ. Ροντούλη ήταν ταχύτατη. Αμέσως, ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον τοπικό του Σύμβουλο, τον κ. Νίκο Κουβέλα, ζητώντας του να επέμβει προσωπικά για τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό του πάρκου.

Ο κ. Κουβέλας, με τη σειρά του , ζήτησε από τους κατοίκους να ενημερώσουν τον αντιδήμαρχο κ. Χρυσοβέργη για την επικείμενη δράση του και ο κ. Χρυσοβέργης, όπως μας μεταφέρθηκε, απάντησε “με τις ευλογίες μου”. Συνεπώς, το Πάρκο του Αγ. Αλεξάνδρου καθαρίστηκε και ομόρφυνε από τη Δράση Πολιτών με τις “ευλογίες” του κ. Χρυσοβέργη.

Το ερώτημα όμως παραμένει στα χείλη των δημοτών: Τελικά ποιός φροντίζει κοινόχρηστους χώρους; Η δημοτική Αρχή ή η “Δράση Πολιτών” με τις “ευλογίες” των αντιδημάρχων ;

Κάθε απάντηση είναι από εμάς δεκτή, ενώ για την ακρίβεια του ρεπορτάζ παραθέτουμε και άφθονο φωτογραφικό υλικό για την εικόνα που επικρατούσε στο Πάρκο , πριν τη δράση Κουβέλα , και για την σημερινή εικόνα του, μετά την παρέμβαση του τοπικού Συμβούλου της “Δράσης Πολιτών” .

Ο κ. Ροντούλης πάντως , αφού δέχτηκε τις θερμές ευχαριστίες των περιοίκων , δηλώνει απολύτως ικανοποιημένος από το έργο του Συμβούλου του και αντεύχεται στον κ. Χρυσοβέργη “με τις υγείες σας”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ