ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας Ιερέας στο Βόλο ξυλοκοπούσε την γυναίκα του. Ο παππάς κρατήθηκε σε Τμήμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο παππάς κρατήθηκε σε Τμήμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, μετά από μεγάλο επεισόδιο που προκάλεσε στο σπίτι του σε βάρος της συζύγου του, η οποία απευθύνθηκε κατατρομαγμένη για βοήθεια στο «100».
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρασοφόρος τα έσπαγε όλα στο σπίτι, όταν η σύζυγός του τηλεφωνούσε πανικοβλημένη στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί του έπαιρναν κατάθεση χθες το βράδυ, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Επισημαίνεται πως η παθούσα ήταν έντρομη και φοβήθηκε πάρα πολύ μέσα στο ίδιο της το σπίτι και στο παρελθόν φέρεται να έχει πέσει θύμα σωματικής βίας, αφού έχει ύποπτα σημάδια από ξυλοδαρμό.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος έχει πάρει θέση κατά της ενδοοικογενειακής βίας και οι ιερείς της στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχουν με τους πιστούς.

Η Αστυνομία συνέχιζε την προανάκριση για το τι έχει συμβεί ακριβώς, έως αργά το βράδυ και αναμένεται να αποφασίσει η Εισαγγελία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ