ΑΠΟ 25 – 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου για τη διοργάνωση της γιορτής κρασιού στον Αμπελώνα το διάστημα από 25 – 28 Αυγούστου αναμένεται να ζητήσει στη συνεδρίαση της Τρίτης η δημοτική αρχή. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρ. Κατσαρός στην εισήγησή του αναμένεται να αναφέρει τα εξής:

“Όπως είναι γνωστό, η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα διοργανώνεται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου στο άλσος του Αγ. Γεωργίου Αμπελώνα με στόχο την προβολή του τοπικού κρασιού, την ψυχαγωγία των κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών και γενικότερα την προβολή της περιοχής μας.

Φέτος η Γιορτή προτείνεται να πραγματοποιηθεί στις 25 ως 28 Αυγούστου 2022 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου (Κ.Ε.ΔΗ.Τ.), οι οποίοι αναλαμβάνουν την κάλυψη ορισμένων δαπανών των εκδηλώσεων και των συνοδευτικών δράσεων.

Επίσης προτείνεται η χορήγηση αδειών κατάληψης και η διάθεση θέσεων χαλβαδοπωλείων, μικροπωλητών και Λούνα παρκ στους ενδιαφερομένους που θα προκύψουν μετά την υποβολή αιτήματος προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Τυρνάβου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ