ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ

Αίτημα προς το δημοτικό συμβούλιο υπέβαλαν οι διοικήσεις του Αμπελωνιακού, του Γυμναστικού Συλλόγου και του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αμπελώνα

Την εκχώρηση δωρεάν του συναυλιακού χώρου της γιορτής κρασιού με το δικαίωμα υπεκμίσθωσης ώστε να διοργανώσουν 4 συναυλίες τις ημέρες της Γιορτής από 25 – 28 Αυγούστου, ζητούν με επιστολή τους προς το δημοτικό συμβούλιο οι τρείς αθλητικοί σύλλογοι του Αμπελώνα (Αμπελωνιακός, Γυμναστικός Σύλλογος και Φιλαθλητικός Σύλλογος) ώστε να μπορέσουν να βελτιώσουν τα οικονομικά των σωματείων που τα τελευταία χρόνια έχουν πληγεί σοβαρά.

Στο αίτημά τους αναφέρουν:

“Πέρυσι το καλοκαίρι, με ιδιαίτερη ικανοποίηση είχαμε ενημερωθεί για την απόφασή σας, να διαθέσετε δωρεάν στις ομάδες του Αμπελώνα και με δικαίωμα υπεκμίσθωσης, τον συναυλιακό χώρο της Γιορτής Κρασιού, προκειμένου να ενισχυθούμε οικονομικά, καθώς οι συνέπειες της πανδημίας, είχαν σημαντικό αντίκτυπο στις ομάδες μας.

Δυστυχώς, η τεράστια αύξηση των κρουσμάτων τον περασμένο Αύγουστο, μας ανάγκασε να λάβουμε από κοινού, την δυσάρεστη, αλλά υπεύθυνη απόφαση, για ακύρωση της εκδήλωσης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική μας κατάσταση.

Φέτος, 1 χρόνο μετά, σας ζητάμε εκ νέου να συνηγορήσετε στην ίδια απόφαση με πέρυσι, καθώς τα δεδομένα για τις ομάδες παραμένουν ίδια, αφού στην αγωνιστική χρονιά, που ολοκληρώθηκε δεν υπήρξαν έσοδα από εισιτήρια, τα έξοδα των μετακινήσεων ήταν μεγάλα, ενώ τα χορηγικά έσοδα, ήταν εμφανώς μειωμένα.

Κατόπιν όλων των παραπάνω και με δεδομένο ότι οι ομάδες μας, Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα 1986, Α.Ο. Αμπελωνιακός και Φιλαθλητικός Σύλλογος Αμπελώνα, κρατάνε υψηλά, το επίπεδο του αθλητισμού στην περιοχή μας, με εκατοντάδες παιδιά της ευρύτερης περιοχής να αθλούνται καθημερινά, σας ζητάμε να συνηγορήσετε στο
αίτημά μας και να συμβάλλετε στην οικονομική ανάσα των συλλόγων μας.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο αίτημα υποβλήθηκε και στο συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Αμπελώνα με συμβούλους αρκετών παρατάξεων να υποστηρίζουν ότι τις συναυλίες στη Γιορτή Κρασιού πρέπει να τις διοργανώσει ο δήμος και όχι ιδιώτης μέσω των συλλόγων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ