ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ, ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ο χαιρετισμός του Χρ. Κέλλα στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση

«Οι εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, που συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου Βερδικούσιας, με αναφορά στον απελευθερωτικό αγώνα του 1821, ως αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας, δίνουν την εικόνα της Ελλάδας, που θέλουμε και μας αξίζει».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, στη Βερδικούσια, για την αναβίωση εθίμων και παραδόσεων της περιοχής.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία, “που προάγει το εθνικό μας φρόνημα, τον πολιτισμό και τις αξίες μας”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δήλωσε υπερήφανος για την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις, καθώς αναδεικνύουν ότι οι ρίζες, οι αξίες και τα ιδανικά μας, είναι εκ των βασικών χαρακτηριστικών, που διατηρούν τη χώρα όρθια.

Ο κ. Κέλλας, ευρισκόμενος στην πολυτεκνική πρωτεύουσα της Ελλάδας, αναφέρθηκε στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση, αλλά και το μείζον ζήτημα για τη χώρα, το δημογραφικό, επισημαίνοντας:

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, αποκαθιστά σταδιακά την αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας.

Μετά την άρση των κεφαλαιακών περιορισμών, την προπληρωμή του ΔΝΤ και την άρση της αυξημένης εποπτείας, κλείσαμε οριστικά την πόρτα της οικονομικής κρίσης, που πλήγωσε τη χώρα μας επί μια δεκαετία και πλέον.

Με στοχευμένα μέτρα, όπως οι μειώσεις φόρων, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η αναστολή της Ρήτρας Αναπροσαρμογής από 1ης Αυγούστου για τα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, στηρίζουμε τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους χορευτικούς συλλόγους της Βερδικούσιας, του Βλαχογιαννίου, της Συκέας και της Νίκαιας, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να κρατάνε ψηλά την σημαία των παραδόσεων της πατρίδας μας, διατηρώντας ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ