ΟΙ ΑΔΗΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Συνεχίζεται ο πόλεμος των ΑΔΗΚ με την ΕΛΜΕ Λάρισας αφού οι εκπρόσωποι της παράταξης που στις πρόσφατες εκλογές του σωματείου ανάδειξης συνέδρων πήρε μόλις 7 ψήφους για μια ακόμη φορά επέλεξαν να προσφύγουν στο Πρωτοδικείο ζητώντας να ακυρωθούν οι εκλογές στις οποίες και οι ίδιοι πήραν μέρος, με το σκεπτικό ότι θα έπρεπε να υπάρχει και ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος της παράταξης είχε υποβάλει ένσταση κατά του κύρους των εκλογών στην εφορευτική επιτροπή η οποία απορρίφθηκε και έτσι η παράταξη κατέθεσε αγωγή ζητώντας να ακυρωθούν οι εκλογές.

Σύμφωνα πάντως με καλά πληροφορημένες πηγές του paidis.com δύο εκπαιδευτικοί που προφανώς δεν ανήκουν στους ΑΔΗΚ και φέρονται να υπέγραψαν την αγωγή, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και υποστηρίζουν ότι ουδέποτε έβαλαν υπογραφή σε τέτοια αγωγή.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν στείλει και σχετικές επιστολές που έχουν στα χέρια τους οι νομικοί της ΕΛΜΕ.

Πάντως με δεδομένο ότι υπάρχει ένα μπαράζ αγωγών σε βάρος του σωματείου θα αποκτούσε ιδιαίτερη σημασία να γνώριζε ο κλάδος πόσο κοστίζει στην ΕΛΜΕ αυτή η επιλογή των ΑΔΗΚ να κυνηγούν το σωματείο σε κάθε ευκαιρία, όταν μάλιστα και αυτοί αναγνωρίζουν εαυτούς ως αιρετούς του κλάδου που εξελέγησαν από μία διαδικασία παρωδία την οποία καταδίκασε σχεδόν το σύνολο των εκπαιδευτικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ