ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ  ΣΤΟ ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε ατμόσφαιρα συγκίνησης, χαράς, ικανοποίησης πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, η τελετή λήξης του σχολικού έτους με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, του Αντιδημάρχου  Βιώσιμης Κινητικότητας και Συστημάτων Έξυπνης Πόλης   κ. Ντίνου Διαμάντου, γονέων και μαθητών του σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου αναφέρθηκε στο εξαιρετικό έργο που επιτελεί το σχολείο και συνεχάρη εκπαιδευτικούς γονείς και μαθητές. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων κ. Απρίλης Ευστάθιος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση που μετά από δύο χρόνια συναντηθήκαμε ξανά υγιείς και χαρούμενοι. Ο Αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας και Συστημάτων Έξυπνης Πόλης συνεχάρη εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Η διευθύντρια του σχολείου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου για τη διαρκή ευλογία και συμπαράσταση στο σχολείο, τον Αντιδήμαρχο που εκπροσώπησε το Δήμαρχο για τη συνεχή στήριξη και παρουσία στις ανάγκες του σχολείου, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους εκπαιδευτικούς για την άψογη συνεργασία κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες με Ειδικά σχολεία ανοιχτά την περίοδο της πανδημίας.

Οι μαθητές Γερογιάννης Στυλιανός, Ευαγγελόπουλος Σωτήρης, Ιατρούλη Ραφαέλα, Καρανίκας Γεώργιος, Καραμουσλής Ανδρέας, Μαχάς Χρήστος, Παπαδής Απόστολος εξέπληξαν το κοινό με την εύστοχη απόδοση κειμένων σχετικά με το καλοκαίρι και χειροκροτήθηκαν ένθερμα από το ακροατήριο. Συγχαρητήρια στη φιλόλογο Φράγγου Νικολέτα, που είχε τη γενική επιμέλεια της γιορτής, την Δούλου Μαργαρίτα, Παπαδοπούλου Μαρία και Πλιάκα Ζωή για τη διακόσμηση του χώρου και τα δώρα των μαθητών, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και πολλά – πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές για την άψογη συμπεριφορά τους. Οι μαθητές με την εποπτεία της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ. Καψιώτη Εύης χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, τραγούδησαν και χάρηκαν πάρα πολύ την εκδήλωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ