ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Δ.Κ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Κατά πλειοψηφία απόφαση για τη μη παραχώρηση του χώρου της Γιορτής Κρασιού σε ιδιώτη για τη διοργάνωση συναυλίας στο τέλος Αυγούστου πήρε στην τελευταία του συνεδρίαση το συμβούλιο της Δ.Κ. Αμπελώνα, αφού σύμβουλοι όλων των παρατάξεων μεταξύ των οποίων και σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου θεώρησαν ότι είναι αδιανόητο να παραχωρείται ένας τέτοιος χώρος για μια συναυλία χωρίς να υπάρχει αναφορά στην εισήγηση για έσοδα του δήμου από την παραχώρηση του χώρου αλλά και καμία αναφορά στο όνομα του καλλιτέχνη που θα συμμετέχει στη συναυλία.

Κατά της οποιασδήποτε παραχώρησης του χώρου σε ιδιώτη τάχθηκε ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Οι αντιδρώντες σύμβουλοι με δεδομένο ότι ο ιδιώτης ζήτησε και την έγκριση για λειτουργία δύο καντινών στο χώρο έκαναν λόγο για μία μπίζνα σε δημοτικό χώρο χωρίς κάποιο όφελος για τον ίδιο το δήμο και τους δημότες.

Με δεδομένο μάλιστα ότι σε προηγούμενες παρόμοιες εκδηλώσεις δεν επιτρεπόταν στους εισερχόμενους στη συναυλία να φέρουν μαζί τους ούτε νερό, σημείωναν ότι τα οφέλη και για τα καταστήματα της πόλης θα είναι μηδαμινά.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εν τω μεταξύ την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι για τη συγκεκριμένη μέρα που ζητείται ο χώρος της Γιορτής Κρασιού η γνωστή ιστοσελίδα ticketservices.gr πουλάει εισιτήρια για συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο πάρκο του Αμπελώνα. Μάλιστα σε διευκρινιστικό της μήνυμα σημειώνει ότι θα ισχύσουν και τα εισιτήρια που πωλήθηκαν για τη συναυλία της Λάρισας του Ιουνίου που αναβλήθηκε!!!

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από τη σελίδα που παρέχει υπηρεσίες εισιτηρίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ