ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν εντάσεις λόγω της φύσης τους; και των χειρισμών που έγιναν, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου η δια ζώσης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Τυρνάβου.

Στη σημερινή συνεδρίαση μεταξύ άλλων πρόκειται να συζητηθούν τα εξώδικα που αντάλλαξε με το δήμο επιχειρηματίας της πλατείας, ο ξυλοδαρμός δημοτικού υπαλλήλου από δημότη και η στάση της δημοτικής αρχής, το σχολείο στα Δένδρα – Πλατανούλια, η διοργάνωση των γιορτών Κρασιού και Αχλαδιού που έχουν κοινή ημέρα, αλλά και το θέμα της παραχώρησης του χώρου της γιορτής κρασιού σε ιδιώτη για τη διοργάνωση συναυλίας για την οποία όμως έχουν ήδη εκδοθεί εισιτήρια και πωλούνται στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά:

Σήμερα Τρίτη και ώρα 19:30 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκδίκαση της από 25-01- 2022 (αριθ. καταχ. ΑΓ9/25-01-2022) αγωγής ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας.

2. Καθορισμός αμοιβής πληρεξουσίου δικηγόρου για την διόρθωση κτηματολογικής εγγραφής ακινήτου στον Αμπελώνα.

3. 3η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού και 3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2022.

4. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την πολυετή εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων στην Κοινότητα Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου.

5. Έγκριση πολυετούς εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων της Κοινότητας Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου και καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας.

6. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού αγροτεμαχίου στην Κοινότητα Δαμασίου.

7. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων για ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων.

8. Λύση μισθωτικής σχέσης κυλικείου εντός του ΚΑΓΤΗ Δελερίων.

9. Επί αιτήσεως του Συλλόγου Αβδελλιωτών «Η Βασιλίτσα» με την οποία ζητά την παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου στην Κοινότητα Τυρνάβου.

10. Ανακατονομή επιχορήγησης ΚΑΠ (1η -3η μηνιαία κατανομή έτους 2021) για την κάλυψη δαπανών εκτέλεσης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων (αριθ. 100/2021 ΑΔΣ).

11. Συγκρότηση Επιτροπής για την τήρηση των όρων του Κανονισμού Πεζοδρομίων, Οδών, Πλατειών κ.λπ. Κοινόχρηστων Χώρων-Περιπτέρων του Δήμου Τυρνάβου, για το έτος 2022.

12. Επί αιτήσεως του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανουλίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» για την συνδιοργάνωση της 7ης Γιορτής Αχλαδιού στα Πλατανούλια.

13. Έγκριση συνδιοργάνωσης Γιορτής Κρασιού Αμπελώνα 2022.

14. Επί αιτήσεως των «Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ 1986», «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ» και «Α. Ο. ΑΜΠΕΑΩΝΙΑΚΟΣ», αναφορικά με την διάθεση του συναυλιακού χώρου της Γιορτής Κρασιού κατά την περίοδο της Γιορτής Κρασιού με δυνατότητα υπεκμίσθωσης.

15. Έγκριση διάθεσης δημοτικού χώρου για την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης στον Αμπελώνα.- Αίτηση κ. Καραμπίνα Νίκης.

16. Εξέταση αιτήσεων πολιτών για παραχώρηση πολυετούς χρήσης οστεοθηκών στα Κοιμητήρια των Κοινοτήτων Τυρνάβου και Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου.

17. Επί προτάσεως ψηφίσματος της δημοτικής παράταξης «Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου», αναφορικά με το περιστατικό βίας σε βάρος υπαλλήλου του Δήμου Τυρνάβου.

18. Επί προτάσεως ψηφίσματος της δημοτικής παράταξης «Δράση Πολιτών», αναφορικά με το περιστατικό βίας σε βάρος υπαλλήλου του Δήμου Τυρνάβου.

19. Επί Επιστολής-προτάσεως ψηφίσματος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στον Τύρναβο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ