ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας υποδέχεται  παιδιά ηλικίας   5-12 ετών που συμμετέχουν φέτος για 6η χρονιά στο επιτυχημένο, καινοτόμο πρόγραμμα «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» του Δήμου Λαρισαίων, για την ενίσχυση των οικογενειών σε μια Πόλη Φιλική για τα παιδιά.

Το πρωί της Τετάρτης τα παιδιά σε ένα «Καλοκαιρινό ραντεβού με τη Μουσική» θα παρακολουθήσουν ένα οπτικοακουστικό πρόγραμμα παρουσίασης των οργάνων, παράλληλα με την εκτέλεση μουσικών έργων μικρής διάρκειας από  μαθητές του ωδείου.

Η γνωριμία με τα όργανα θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου, η οποία θα παρουσιάσει τα όργανα που απαρτίζουν το σύνολο μιας μπάντας και θα εντυπωσιάσει εκτελώντας μουσικά έργα από το ρεπερτόριό της.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΩΛ.

Οι μαθητές του ΔΩΛ που συμμετέχουν είναι οι: Αναστασία Βασιλοπούλου (πιάνο), Μαρίζα Οικονόμου (πιάνο), Ελένη Ζαφειρίδη (βιολί), Σωτήρης Γκοτζιάς (κλαρινέτο), Ευρώπη Πλιάτσικα (ακορντεόν), Βασίλης Παλιούρας (βιολοντσέλο), Στέργιος Δάσκαλος (κιθάρα), Ορέστης Κατσιμαγκλής (φλάουτο), Αποστολία Ανατολίτη (κοντραμπάσο) και Μαρία Σπυριδούλα Χατζούλη (φαγκότο).

Την επιμέλεια της παρουσίασης και το συντονισμό της εκδήλωσης έχει η Ολυμπία Τσαγιάννη, καθηγήτρια του ΔΩΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ