ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του συλλόγου διδασκόντων

Πολλοί ήταν και φέτος οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου που συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις, Για αυτήν τους την επιτυχία ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου εξέδωσε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση:

“Για μια ακόμη χρονιά οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου αρίστευσαν Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Τυρνάβου συγχαίρουν όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων για τις επιδόσεις τους, τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία και τους γονείς για την υποστήριξη, την αμέριστη συμπαράσταση και την υπομονή τους.

Οι μαθητές μας συνέχισαν στο δρόμο που χάραξαν οι απόφοιτοι των προηγούμενων ετών, πετυχαίνοντας άριστες βαθμολογίες και κατορθώνοντας οι περισσότεροι εξ αυτών να πλησιάσουν και να ξεπεράσουν τα όρια των δυνατοτήτων τους.

Για άλλη μια χρονιά η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και το όμορφο κλίμα μεταξύ των μαθητών και καθηγητών, η στήριξη των γονέων, η δουλειά, η επιμονή και η μελέτη των μαθητών απέδωσαν καρπούς.

Ευχόμαστε σε όλους τους αποφοίτους μας κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου”.

Σ.Σ.: Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της βαθμολογίας είναι αποτέλεσμα του ρεπορτάζ του paidis.com. Επειδή δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για ονόματα και βαθμολογίες αριστούχων όσοι μαθητές επιθυμούν να δουν το όνομά τους στο ρεπορτάζ μπορούν να επικοινωνήσουν με το paidis.com είτε στέλνοντας mail: info@paidis.com είτε μήνυμα στο fb: Γιαννης Παιδης ή paidis.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ