ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΟΝΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Δείτε την ανακοίνωση που αναφέρει ότι μέχρι σήμερα ξοδεύτηκαν για δικαστικά έξοδα 3.000 € και έπεται συνέχεια…

Τo Δ.Σ της ΕΛΜΕ Λάρισας , καταγγέλλει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την απαράδεκτη τακτική που ακολουθεί μια μικρή ομάδα συναδέλφων που βρίσκονται γύρω από τον πρώην αιρετό και νυν ψευδοαιρετό κ. Κοντσιώτη .

Η συγκεκριμένη ομάδα εδώ και ενάμιση χρόνο σέρνει το σωματείο μας με αστήρικτες καταγγελίες στις δικαστικές αίθουσες, προκαλώντας οικονομική αιμορραγία και με προφανή στόχο την διάλυσή του. Παρά τις αλλεπάλληλες δικαστικές ήττες τους με πρωτοφανές πάθος, χρησιμοποιώντας ακόμη και συναδέλφους εν αγνοία τους και χωρίς τη συγκατάθεσή τους, συνεχίζουν τις αγωγές εναντίων του σωματείου, με τελευταία αυτή που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες κατά των εκλογών που διεξήχθησαν για την εκλογή συνέδρων στις 25 Μαΐου και στις οποίες οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν ως παράταξη με τον τίτλο ΑΔΗΚ και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 7 ψήφους!

Προφανώς δεν τους ικανοποίησε το αποτέλεσμα αλλά δεν νομίζουμε ότι η λύση είναι η δικαστική προσφυγή.
Ως Δ.Σ της ΕΛΜΕ οφείλουμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη μας πως μέχρι σήμερα, έχουμε πληρώσει σχεδόν 3000€ σε δικαστικά έξοδα και αναμένεται να επιβαρυνθούμε με 1000€ ακόμα εξαιτίας των ανυπόστατων αγωγών που καταθέτουν συνεχώς οι συγκεκριμένοι ,ελάχιστοι συνάδελφοι. Ενημερώνουμε επίσης πως μέχρι σήμερα η ΕΛΜΕ δικαιώθηκε σε όλες τις αγωγές που έκανε η προαναφερόμενη ομάδα. Στην τελευταία δε διαδικασία οι παραπάνω εκπαιδευτικοί δεν εμφανίστηκαν καν στα δικαστήρια!!

Όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια από πλευράς τους, να δημιουργήσουν οικονομικό πρόβλημα στο σωματείο και τίποτα περισσότερο. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απομονώσουν αυτή την ομάδα εκπαιδευτικών και ενημερώνουμε ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ως Δ.Σ, θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες διαγραφής τους από το σωματείο , όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό μας.

Η εμμονή που επιδεικνύουν στην υπεράσπιση του νόμου Χατζηδάκη , κόντρα στις ομόφωνες αποφάσεις τόσο της ΕΛΜΕ μας όσο και της ΟΛΜΕ ,τους καθιστούν συνδικαλιστικές μαριονέτες της κυβέρνησης και τίποτα περισσότερο. Είναι ολοφάνερο πως δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στο σωματείο και στα μέλη του και αδυνατούν να αποδεχθούν τις δημοκρατικές διαδικασίες αλλά και τις αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ