Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΘΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ

Την απόφαση να προχωρήσει ο δήμος Τυρνάβου σε υποβολή μήνυσης εναντίον του πολίτη που χτύπησε δημοτικό υπαλληλο μέσα στο δημαρχείο πήρε χθες το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τυρνάβου ύστερα από διεξοδική συζήτηση που έγινε παρουσία του σωματείου δημοτικών υπαλλήλων, αντιπροσωπείας υπαλλήλων του δήμου και του άμεσα θιγόμενου.

Στη συζήτηση που έγινε αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση δημοτικών υπαλλήλων που κατηγόρησαν το δήμαρχο ότι με τη συμπεριφορά του στοχοποιεί τους υπαλλήλους που γίνονται έτσι θύματα στις διαθέσεις πολιτών που θεωρούν ότι θίγονται.

Με αφορμή την απόφαση για την υποβολή μήνυσης ο δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΝ Πολιτείας Χρ. Τσιόπας που όπως υποστηρίζει ανάγκασε το δήμαρχο να δεχθεί να υποβάλει ο δήμος μήνυση αφού αρχικά αρνούνταν σε δήλωσή του σημειώνει:

“Θέλω να πιστεύω πως ο Δήμαρχος πήρε το μάθημά του κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο ξεντρόπιασε τον Δήμαρχο για τους χειρισμούς του στο θέμα του ξυλοδαρμού του υπαλλήλου.  Γιατί μετά από πρότασή μου,  τον αναγκάζει να κάνει  μήνυση στον πολίτη που βιαιοπράγησε κατά του υπαλλήλου.

Ποιόν πολίτη;  Αυτόν που την ημέρα του επεισοδίου του έλεγε να κάνει μήνυση στον υπάλληλο.

Ειλικρινά δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση που βρίσκεται ο Δήμαρχος,  αλλά ίσως έτσι να πήρε το μάθημα και να σταματήσει  να διαμοιράζει ευθύνες και να στοχοποιεί τους υπαλλήλους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ