ΕΠΟΧΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΤΑΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Δείτε τί είπε ο νέος μεγαλομέτοχος για τα σχέδιά του ώστε να ξαναβρεθεί η ομάδα εκεί που τις αξίζει

Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι ο Λαρισαίος επιχειρηματίας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Κούγια μετά από τρίωρη συνάντηση που είχαν και έγινε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ. Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου της Λάρισας έπεσαν και οι υπογραφές μεταξύ του πρώην και του νυν μεγαλομέτοχου με τον Αλ. Κούγια αποχωρώντας φανερά συγκινημένος να αναφέρεται για μία ακόμη φορά στον 7η πόλεμο που δέχθηκε πετώντας βέλη κατά φιλάθλων, ερασιτεχνικής και τοπικών φορέων.

«Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη ημέρα για την ΑΕΛ και πολύ στενάχωρη για μένα. Συμπληρώνονται επτά χρόνια που είχαμε συμφωνήσει με τον κ. Πλεξίδα στα Τρίκαλα την αγορά των μετοχών. Είναι σημαντική μέρα για την ΑΕΛ μας», σημείωσε ο κ. Κούγιας αποχωρώντας από την αίθουσα αφού προηγουμένως αγκάλιασε τον κ. Νταβέλη.

Ο ΑΧ. ΝΤΑΒΕΛΗΣ

Από την πλευρά του ο νέος μεγαλομέτοχος στην αρχή της τοποθέτησής του σημείωσε ότι πλέον η ΑΕΛ επιστρέφει στη Λάρισα και στους Λαρισαίους και θα είναι από εδώ και πέρα ένα από τα μεγαλύτερα brands αν όχι το μεγαλύτερο της πόλης και τους νομού.

Μίλησε για δύσκολες αλλά έντιμες διαπραγματεύσεις με τον κ. Κούγια, στάθηκε στις πολλές υποχρεώσεις της ομάδας που θα πρέπει να ικανοποιηθούν, τόνισε ότι η ομάδα έχει σημαντικό λειτουργικό κόστος, λόγο της ιστορίας και των φιλοδοξιών της ομάδας, ενώ απευθυνόμενος προς τους Λαρισαίους υπογράμμισε ότι από σήμερα χτίζει ένα συμβόλαιο τιμής μεταξύ του προέδρου της ΑΕΛ με την κοινωνία της Λάρισας και τον κόσμο της ομάδας, ζήτησε πανστρατιά χωρίς πικρίες, γκρίνιες μπαίνοντας τα λάθη του παρελθόντος στην άκρη, ενώ τόνισε με νόημα ότι το μεγάλο λάθος όλων είναι το γεγονός ότι η ΑΕΛ έφυγε από τα χέρια της Λάρισας παρά το γεγονός ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλοί μεγάλοι και σοβαροί επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια ο κ. Νταβέλης αφού τόνισε ότι στόχος του είναι η ΑΕΛ να παραμείνει σε χέρια Λαρισαίων, ζήτηση ψυχολογική και ηθική στήριξη από τον κόσμο, κάλεσε για μια ακόμη φορά την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει την ομάδα, ζητώντας να γεμίζει το γήπεδο σε φιλικούς αγώνες, παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Εδρα της ΑΕΛ τη νέα χρονιά θα είναι το Αλκαζάρ, ενώ όπως τόνισε θα κυκλοφορήσουν σύντομα τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά.

Ο νέος μεγαλομέτοχος υποστήριξε ότι μέσα στο επόμενο σύντομο διάστημα μέχρι 20 Ιουλίου θα παραχωρήσει έναν συμβολικό αριθμό μετοχών στον θεσμό που λέγεται δήμαρχος με στόχο να τον αναγκάσει να αναλάβει πρωτοβουλίες για να περιέλθει το ARENA στην ιδιοκτησία του δήμου. Εχει υποχρέωση ο δήμαρχος ναξεκινήσει από την 21η Ιουλίου τον ανένδοτο αγώνα για να έλθει το γήπεδο στην ιδιοκτησία του δήμου, τόνισε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει αν σήμερα ιδιοκτήτης του γηπέδου είναι φυσικό πρόσωπο ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του ο κ.Νταβέλης ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας φέτος είναι το πρωτάθλημα, αλλά πρωτάθλημα χωρίς την αγάπη του κόσμου και το γήπεδο γεμάτο, χωρίς σωστούς ανθρώπους και χωρίς τύχη δεν υπάρχει.

Ο μεγαλομέτοχος έστειλε σαφές μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα υπογραμμίζοντας ότι όποιος δεν συμμορφωθεί και κανιβαλίσει την ομάδα θα βρει απέναντί του όλη την πόλη. Στο πλαίσιο εξάλειψης της βίας στα γήπεδα προανήγγειλε το μοίρασμα εισιτηρίων διαρκείας σε παιδιά του Γυμνασίου με στόχο να επιστρέψουν οι οικογένειες στο Αλκαζάρ.

Επίσης έστειλε σαφές μήνυμα στους λίγους και επικίνδυνους που θα επιχειρήσουν να διασαλεύσουν την πορεία της ομάδας ώστε να ξαναγίνει η γνωστή βασίλισσα, λέγοντας ότι θα βρουν απέναντί τους ένα τεράστιο τείχος από ολόκληρη την πόλη.

Αφού ευχαρίστησε τον Αλ. Κούγια για όσα πρόσφερε στην ομάδα απλώνοντας ένα πέπλο προστασίας σημειώνοντας ότι συμπεριφορές και ενέργειες σε βάρος του απερχόμενου προέδρου δεν έχουν θέση στη Λάρισα, ευχαρίστησε δύο επιχειρηματίες τους Απ. Δοντά και Γ. Καρκανιά που είναι δίπλα του και στηρίζουν το εγχείρημα κάλεσε όλους τους Λαρισαίους να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε να γίνει η ΑΕΛ μεγάλη και η Λάρισα περήφανη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ