ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα είναι ο νικητής των εκλογών όποτε αυτές και αν γίνουν εξέφρασε χθες το βράδυ στην εκδήλωση γνωριμίας νέων και παλιών μελών του κόμματος η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος και πρώην υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου υποστηρίζοντας ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλες επιθέσεις από την κυβέρνηση που έχει οδηγήσει μεγάλος μέρος της κοινωνίας στην εξαθλίωση.

Η. Ξενογιαννακοπούλου στάθηκε ιδιαίτερα στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμους στις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες προεξοφλώντας το νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο βουλευτής Λάρισας Β. Κόκκαλης που χαρακτήρισε ορόσημο για την περαιτέρω πορεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. τις εσωκομματικές εκλογές.

Επίθεση στην κυβέρνηση

Εν τω μεταξύ νωρίτερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η κ. Ξενογιαννακοπούλου εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι οι επιλογές της, γονατίζουν την κοινωνία. Σημείωσε ότι με την πολιτική της στο ενεργειακό  επιδοτεί την αισχροκέρδεια και προέβλεψε ότι η τροπολογία για τη ρήτρα αναπροσαρμογής είναι ένα προεκλογικό τερτίπι.

Στο δημαρχείο

Το απόγευμα η κ. Ξενογιαννακοπούλου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη στο δημαρχείο της πόλης.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ο Απόστολος Καλογιάννης συζήτησε για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην παρούσα συγκυρία ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λόγω της ενεργειακής κρίσης, ενώ ευρύτατη συζήτηση έγινε και για θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.α.

Επίσης ο κ. Καλογιάννης παρουσίασε στην κα. Ξενογιαννακοπούλου τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής για μια σειρά από τομείς που αφορούν το Δήμο Λαρισαίων.

Στην συνάντηση παρέστη ο βουλευτής Λάρισας κ. Β. Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Παν. Νταής,  και κομματικά στελέχη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ