ΥΨΗΛΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Και φέτος αρκετοί είναι οι μαθητές του ΓΕΛ Αμπελώνα που πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων κάποιοι στο σύνολο τωνμαθημάτων και πολλοί περισσότεροι σε επιμέρους μαθήματα.

Με δεδομένο ότι τα στοιχεία αντλούνται μέσω του ρεπορτάζ αφού δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις μέχρι στιγμής έγινε γνωστό ότι η μαθήτρια Χριστίνα Μπέη συγκέντρωσε 19.400 μόρια, η μαθήτρια Καλλιόπη Τσιούγκου συγκέντρωσε 18.125 μόρια, η μαθήτρια Μαρία Τσολάκη συγκέντρωσε 17.855 μόρια, η μαθήτρια Γεωργία-Μαρία Παντούλη 17.500 μόρια, και βλέπουν με αισιοδοξία την εισαγωγή τους σε σχολές υψηλής ζήτησης.

Φυσικά υπάρχουν και αρκετοί μαθητές που συγκέντρωσαν άριστες βαθμολογίες σε μαθήματα και επίσης είναι βέβαιο ότι πετυχαίνουν την εισαγωγή τους σε σχολές που επιθυμούν.

Σ.Σ.: Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της βαθμολογίας είναι αποτέλεσμα του ρεπορτάζ του paidis.com. Επειδή δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για ονόματα και βαθμολογίες αριστούχων όσοι μαθητές επιθυμούν να δουν το όνομά τους στο ρεπορτάζ μπορούν να επικοινωνήσουν με το paidis.com είτε στέλνοντας mail: info@paidis.com είτε μήνυμα στο fb: Γιαννης Παιδης ή paidis.com

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ