ΤΡΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΕΥ ΖΗΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΚΝΤ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Μεγάλες επιτυχίες για τον σύλλογο Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και στο πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη το τετραήμερο που μας πέρασε στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου στην Χαλκίδα για την στελέχωση της εθνικής μας ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων και εφήβων νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Σόφια της Βουλγαρίας αρχές Αυγούστου.

Η σχολή “ΕΥΖΗΝ” συμμετείχε με 6 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 3 χάλκινα μετάλλια με την αθλήτρια Ντόβα Ειρήνη του Χαράλαμπου στην κατηγορία ε/ν -63 kg, Τσακνάκη Γεώργιο του Νικολάου στην κατηγορία π/κ +65 kg και Τσέτσιλα Κων/νο του Ιωάννη κατηγορία π/κ -41 kg.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλητές-τριες, Κυρίτση Ραφαηλία του Σταύρου, Τσέτσιλα Δέσποινα του Ιωάννη και Γιαννούλας Γεώργιος του Αλέξη που πέτυχαν νίκες χωρίς ωστόσο να μπούνε στο βάθρο των νικητών.

Το ΔΣ του ομίλου και η πρόεδρος κ. Κωνσταντίνα Γκαγκανιάρα συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου και τους δασκάλους Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ