ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 4 – 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μπορεί η θερμοκρασία να ανεβαίνει, οι τιμές όμως στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο παραμένουν καθηλωμένες και οι προσφορές αυτή την εβδομάδα είναι για μια ακόμη φορά ασυναγώνιστες.

Μεγάλες είναι οι προσφορές σε κρέατα και κρεατοσκευάσματα, στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο που συνηθίζει να εκπλήσσει την πελατεία του προσφέροντας σε πάμφθηνες τιμές προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.

Αλλωστε το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων εφαρμόζει όλο το χρόνο πολιτική μεγάλων προσφορών σε όλα τα είδη κρεάτων, που το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, όπως κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και το Σάββατο 9 Ιουλίου είναι :

Μοσχαράκι ψαχνό 8,39€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 5,99€/κιλό.

Μοσχάρι με κόκκαλο 5,99€/κιλό.

Χοιρινό ψαχνό 4,39€/κιλό.

Μπριζολάκια χοιρινά μαριναρισμένα 3,99€/κιλό.

Σουβλάκια χοιρινά 0,50€/τεμάχιο.

Κοντοσούβλι χοιρινό 2 €/τεμάχιο.

Κοντοσούβλι κοτόπουλο 2€/τεμάχιο.

Κοντοσούβλι πρόβειο 2€/τεμάχιο .

Κοτόπουλο μπούτι 2,89€/κιλό.

Κεμπάπ κοτόπουλο μαριναρισμένο 2,99€/κιλό.

Ζυγούρι μπροστινό 4,79€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 2,99€/κιλό.

Λουκάνικο κοτόπουλο 2,49€/κιλό.

Συκώτι μόσχου 3,99€/κιλό.

Κεμπάπ χοιρινό μαριναρισμένο 3,99€/κιλό.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com