ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα περιοδεία στο δήμο Φαρσάλων κλιμακίου του  ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ με επικεφαλής τον Φάνη Κουρεμπέ μέλος της ΚΕ του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ, συντονιστής του αγροτικού τμήματος και πρώην πρόεδρο του ΕΛΓΑ, στο οποίο συμμετείχαν οι Β. Ζωγράφος συντονιστής της ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέλος της ΚΕ , Δ. Καρακώστας πρώην Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ,  Ν. Νικόπουλος   συντονιστής ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φαρσάλων  και Ι. Φουτζοπούλου  αναπληρώτρια συντονίστρια ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φαρσάλων.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τα χωριά Σιτοχωρο ,Βασιλικά ,Θετίδιο ,Πολυδάμειο της περιοχής Φαρσάλων που έχουν πληγεί από την χαλαζόπτωση. Εκεί συνομίλησαν  με παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές,  τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού ” ο Ζευς” Αχιλλέα Αποστόλου και τον Γραμματέα Απόστολο Γεωργίου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων, και το Ευύδριο όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Φώτη Γρίβα Φώτη και τον Γιάννη  Παπαδημητρίου.

Απάντησαν στους προβληματισμούς που εξέφρασαν οι ζημιωθέντες αγρότες, για τα προβλήματα που έχουν με τον ΕΛΓΑ, όπως οι εκτιμήσεις, οι αποζημιώσεις και οι καθυστερήσεις.

Το συμπέρασμα που βγήκε από την περιοδεία και από τις επαφές με τους αγρότες, έγινε κατανοητό πως η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και τρία χρόνια ολιγωρεί στο να λύσει χρόνια προβλήματα των αγροτών και ειδικά την αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Αύριο ο κ. Κουρεμπές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα περιοδεύσουν στον Τύρναβο και σε χαλαζόπληκτες περιοχές του δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ