ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ WIMBLEDON!!!

Η Ρουμάνα παίκτρια Mihaela Buzarnescu αναγκάστηκε να αλλάξει το σουτιέν της πριν από τον πρώτο της αγώνα Wimbledon εναντίον της Schunk, επειδή το σουτιέν δεν ήταν σύμφωνο με τους κανόνες του Grand Slam.

Οι επόπτες του Wimbledon παρατήρησαν το παράνομο σουτιέν της Buzarnescu ενώ έκανε ζέσταμα για τον αγώνα.

Μετά από παρατήρησή τους, προχώρησαν στην επισήμανση της παρατυπίας στην Ρουμάνα παίκτρια.

Η Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου εξήγησε το περιστατικό για το Eurosport. Επιπλέον, αποκάλυψε πώς έλυσε το πρόβλημα. «Το μπουστάκι μου ήταν πολύ μαύρο και φαινόταν εδώ πάνω (π.χ. δείχνοντας την περιοχή του στήθους) και έπρεπε να το αλλάξω. Το λευκό που είχα ήταν πολύ διάφανο και έβλεπες τα πάντα από κάτω και δεν μπορούσα να το φορέσω, οπότε δανείστηκα από την προπονήτριά μου, της πήρα το μπουστάκι (π.χ. γέλια). Αυτό είναι καλό, τα καταφέραμε», είπε η Μπουζαρνέσκου.

Ωστόσο, η Μπουζαρνέσκου κατάφερε να κερδίσει το ματς και χάρηκε πολύ γι’ αυτό.

«Ήμουν εξαιρετικά χαρούμενη, ειδικά μετά τον τραυματισμό που έπαθα πριν από λίγες μέρες, όταν δεν ήξερα καν αν θα μπορούσα να παίξω σε αυτό το τουρνουά ή όχι, και ειδικά να είμαι στη φόρμα που ήμουν, μετά από λίγο χρόνο διαμονής.

Μου δείχνει ότι όλη μου η δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες απέδωσε καρπούς σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα αυτή τη νίκη», δήλωσε ο Μπουζαρνέσκου για το Eurosport.

Η Μπουζαρνέσκου σταμάτησε στον 2ο γύρο του Wimbledon

Παρόλο που η Mihaela Buzarnescu ξεπέρασε το περιστατικό και κέρδισε την Schunk στον πρώτο γύρο του Wimbledon, η Coco Gauff δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο Center Court στο επόμενο στάδιο.

“Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι στο κεντρικό γήπεδο μετά τον Nadal. Νομίζω ότι είναι πολύ ιδιαίτερο…” είπε η Gauff μετά τη νίκη της επί της Ρουμάνας Mihaela Buzarnescu με 6-2, 6-3 σετ.

Η Μπουζαρνέσκου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 127η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, αλλά το υψηλότερο της καριέρας είναι το νούμερο 20.

ertnews.gr με πηγή: tennisworldusa.org

Επιμέλεια-Μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ