ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ- ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΕΛΙΔΟΝΗ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δέκτης παραπόνων από μητέρα δύο παιδιών που παίζουν στην παιδική χαρά της Καμάρας στην πλατεία Χελιδόνη στον Τύρναβο, έγινε το paidis.com. Η συγκεκριμένη μητέρα ζητά την παρέμβαση του δήμου και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανά ατυχήματα σε περίπτωση που δεν ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι στο δήμο Τυρνάβου.

Στην επιστολή της που συνοδεύεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται αναφέρει:

“Είμαι μάνα δύο μικρών παιδιών και μένω κοντά στο πάρκο της καμάρας, στην πλατεία Χελιδόνη. Αναδεικνύω το πρόβλημα μήπως και ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι για το πάρκο. Ολα είναι κατεστραμμένα και επικίνδυνα. Το πάρκο εξυπηρετεί ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης μας και καθημερινά παίζουν πολλά παιδιά.

Αν δεν υπάρχουν οι πόροι ή η διάθεση για να φτιαχτεί, τουλάχιστον να απομακρυνθούν τα παιχνίδια για να μην γίνουμε μάρτυρες κάποιου δυσάρεστου γεγονότος.

Σας στέλνω και τις φωτογραφίες που τράβηξα χθες. Βέβαια η κατάστασή είναι καιρό έτσι, και αναρωτιέμαι, δεν υπάρχει κάποιος έλεγχος;”

Σ.Σ.: Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παράπονα για την κατάσταση στο συγκεκριμένο πάρκο, όπως και σε πολλά άλλα σε όλο το δήμο και επειδή το πρόβλημα είναι σοβαρό, ας το κατανοήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ας ενεργοποιηθεί γιατί σε περίπτωση που υπάρξει ατύχημα δεν θα τον σώσουν τα κροκοδείλια δάκρυα και η αναζήτηση υπευθύνων ή η στοχοποίηση υπαλλήλων…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ