ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Στην υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή νέου παιδικού σταθμού στην Κοινότητα Πυργετού, προχώρησε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΥΡΓΕΤΟΥ», προϋπολογισμού 299.999,66 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους έξι (6) μήνες και να παραδοθεί προς χρήση για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Το παρών στη σχετική διαδικασία την Παρασκευή 08/07 έδωσαν, εκτός από τον Δήμαρχο, οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Γεωργία Χαδουλού και Σταύρος Γκούμας και οι νόμιμοι εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας κ. Ιωάννης Ζησάκης και Αθανάσιος Μαϊμάρης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν στο υφιστάμενο κτίριο, που βρίσκεται στην Κοινότητα Πυργετού του Δήμου Τεμπών, προκειμένου να είναι ένας παιδικός σταθμός πλήρως λειτουργικός, είναι κυρίως οικοδομικές (περίφραξη εξωτερικού χώρου, επέκταση του υφιστάμενου κτιρίου, θερμομόνωση, επιχρίσματα, χρωματισμοί, επενδύσεις, επιστρώσεις, μεταλλικές κατασκευές κλπ , κουζίνα και W/C.). Προβλέπεται, επίσης, να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης στα ηλεκτρολογικά δίκτυα, καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο όπως εργασίες πρασίνου, κατασκευής σταμπωτού δαπέδου, τοποθέτησης περγκόλων, καθώς και εξοπλισμού παιδικών χαρών για νήπια (προμήθεια και τοποθέτηση ειδικού δαπέδου).

Αναφερόμενος στην κατασκευή αυτού του σπουδαίου έργου, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, δήλωσε:
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους συμπολίτες μας, ότι ο Δήμος Τεμπών σε λιγότερο από έναν χρόνο θα έχει στη διάθεσή του έναν ακόμα σύγχρονο Παιδικό Σταθμό, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.
Ως Δήμαρχος και ως Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών του Δήμου μας, κάνοντας ότι χρειάζεται, ότι απαιτείται για να καλύπτονται πάντα και με τον καλύτερο τρόπο όλες οι ανάγκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ