ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Δ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ 11ου ΓΕΛ

Στο 11ο Γενικό Λύκειο Λάρισας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με σκοπό τη συνέχιση των συνεργασιών ανάμεσα στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Λαρισαίων και το 11ο Λύκειο και για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δρ. Δήμητρα Παπαστεργίου ψυχολόγος και Δήμητρα Μάγειρα Διαπολιτισμική Μεσολαβήτρια, ενώ από το 11ο Λύκειο συμμετείχαν ο διευθυντής Κώστας Ευαγγέλου και ο υποδιευθυντής Δημήτρης Μπούντας.

Ο προγραμματισμός της χρονιάς περιλαμβάνει δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης στους μαθητές λυκείου, ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού καθώς και υποστήριξη αλλοδαπών μαθητών με στόχο την πολύπλευρη ανακούφιση των αναγκών που προκύπτουν σε όλη τη διάρκεια της μαθησιακής διαδικασίας.

Επιπλέον, η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας πραγματοποίησε συνάντηση και με καθηγητές και με μαθητές του σχολείου με σκοπό την καθοδήγηση των τελευταίων στη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Η δράση αυτή πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στους μαθητές του σχολείου και υπάρχει δέσμευση και για την επόμενη χρονιά.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων με Παράρτημα ΡΟΜΑ συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους. Για πληροφορίες 2410680242 Οικονόμου εξ Οικονόμων και Ρούσβελτ 8Α.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ