ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Η  Διοίκηση του Π.Γ.Ν. Λάρισας επ΄ αφορμή  της εκλογής του νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καθηγητών κυρίων Καραχάλιου Θεόφιλου και Ζιμπή Αριστείδη εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια καθώς και τις ευχές της για μια πετυχημένη δημιουργική και αποδοτική θητεία προς όφελός της υγείας των πολιτών, της έρευνας και της εκπαίδευσης των νέων ιατρών .

Ταυτόχρονα συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία  για την ανάδειξη των οργάνων του Ιατρικού τμήματος με γνώμονα την πρόοδο και την εξέλιξη του εν λόγω Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

Είμαστε πεπεισμένοι ως Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Λάρισας ότι  και η νέα  διοίκηση του τμήματος θα συνεχίσει το έργο  και την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ως σήμερα με την απελθούσα διοίκηση  των Καθηγητών κυρίων Γιαννούκα Αθανασίο και Τσιούγκο Ιωάννη  στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στο ακαδημαϊκό και κλινικοερευνητικό τους έργο.

Η συνύπαρξη, συνεργασία και συνοίκηση του Π.Γ.Ν.Λάρισας και του Ιατρικού τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι αυτονόητες ,παγιωμένες και αδιαμφισβήτητες έννοιες.

Καλή επιτυχία με δημιουργικό και  γόνιμο έργο  στη θητεία σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ