ΙΑΤΡΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΓΝΛ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΣΦΥΓΜΟ

Ενα από τα απίστευτα ιατρικά θαύματα συντελέστηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας εκεί που οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή τη γυναίκα που έπεσε στον Πηνειό από την πεζογέφυρα και ανασύρθηκε χωρίς σφυγμό, φτάνοντας “πεθαμένη” στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να επαναφέρουν το σφυγμό και αφού τη διασωλήνωσαν τη μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμανε συναγερμός στο Αλκαζάρ, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η γυναίκα ηλικίας περίπου 50 ετών έπεσε από την πεζογέφυρα στα νερά του Πηνειού.

Η γυναίκα παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι πυροσβέστες ανασύρθηκε φαινομενικά νεκρή στο ύψος που βρίσκεται το λιμανάκι, ενώ στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διασώστες που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος και για την ταυτοποίηση των στοιχείων της γυναίκας κάνει το Α.Τ. Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ