ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ «LUCID STRENGHT CAMP»

Το διοργανώνει ο Αμπελωνίτης Ιωνάθαν Χουλιαρός στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδος στην Εύβοια

Ήρθε η ώρα να να πάρουμε πίσω τον έλεγχο στην ζωή και το σώμα μας σε ένα γεμάτο τριήμερο από 22 έως 24 Ιουλίου σε μια φανταστική τοποθεσία στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδος στην Εύβοια. Το τριήμερο «Lucid Strength Camp» διοργανώνει ο ειδικός του είδους Ιωνάθαν Χουλιαρός από τον Αμπελώνα Λάρισας που έχει εξειδίκευση στα extreme sports.

Μιλώντας για το event ο Ιωνάθαν μας λέει:

“Θα περάσουμε 3 μέρες κατασκηνώνοντας στα βουνά της βόρειας Εύβοιας, για τρείς μέρες θα υπάρξουμε σε πλήρη αποσύνδεση από τον πολιτισμό και την τεχνολογία. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα να εισέλθουμε σε μια καινούρια ταυτότητα εαυτού μέσω της αποσύνδεσης από την καθημερινότητα και το επαναλαμβανόμενο μονότονο καθημερινό περιβάλλον.

3 μέρες με εσένα και εμάς σαν ομάδα στο επίκεντρο με σκοπό την εσωτερική προσωπική αναζήτηση αλλά και την επαναφορά της διαύγειας σαν ποιότητα στην ζωή του καθενός αλλά και σύνδεση με ομοίους.  Θα υπάρξει ισορροπία μεταξύ σωματικής και νοητικής εξέλιξης και δεν χρειάζεσαι καμία προηγούμενη εμπειρία μονάχα όρεξη να μάθεις αλλά ίσως περισσότερο. ΝΑ ΞΕΜΑΘΕΙΣ !

Θα υπάρχουν καθημερινές δραστηριότητες πεζοπορίας, ελεύθερης κατάδυσης και πολλά ακόμα που είναι έκπληξη.
Πέρα από αυτά δεν μαζευόμαστε μονάχα για να περάσουμε καλά τρείς μέρες αλλά και για να εξελιχθούμε. Μετά το τριήμερο θα έχεις μια ξεκάθαρη κατεύθυνση για

1. Το ποιες είναι οι αδυναμίες σου και πως να τις δουλέψεις .

2.Μια ξεκάθαρη εικόνα αλλά και εργαλεία για την υιοθέτηση μιας προσωπικής πρακτικής που λειτουργεί ως προσωπική πυξίδα ζωής

3. Ποια είναι τα πράγματα και οι περιοριστικές πεποιθήσεις που σε κρατάνε πίσω.

Κάποια από τα σεμινάρια στα οποία θα εμβαθύνουμε, θα εξερευνήσουμε και θα συζητήσουμε είναι τα εξής (πάλι δεν τα αναφέρουμε όλα, κρατάμε εκπλήξεις)

1. Οι τύποι πρακτικής: πως να ξεκινήσεις και η φιλοσοφία της πρακτικής και πολλά ακόμα

2. Εργαλεία αυτοθεραπείας φυσικών αλλα και νοητικών τραυματισμών.

3. Βουτιά στο μοντάζ της προσωπικής σου ιστορίας και πως να σχεδιάσεις το μέλλον σου να φτάσεις στον ανώτερο εαυτό.

4. Η δύναμη της αναπνοής και της κρυοθεραπείας.

Είμαι μεγάλος υποστηρικτής του βιώματος, Γι’ αυτό και θα υπάρξει άμεση αρμονία μεταξύ θεωρίας και άμεσης πράξης.

θα πιεστούμε σωματικά και νοητικά και θα κάνω το καλύτερο δυνατό να φτάσουμε όλοι στα όρια μας για να γνωρίσουμε νεες πτυχές εαυτού που θα μας βοηθήσουν να αγκαλιάσουμε τις αδυναμίες αλλα να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα μας.

Το πρόγραμμα

Το παρακάτω πρόγραμμα είναι συμβολικό καθώς δεν περιλαμβάνει μεγάλο κομμάτι της ουσίας του τριημέρου. Παρόλα αυτά δίνει μια σφαιρική εικόνα του τι θα βιώσουμε παρέα και αν είναι κάτι που θα σε ενδιέφερε.
Διατροφή : Τα φαγητά δεν θα είναι χορτοφαγηκά αν κάποιος δεν τρώει κρέας να μου στείλει μήνυμα να ξέρω να το προσαρμόσουμε ανάλογα.
θα κάνουμε διαλειμματική νηστεία όλο το τριήμερο ( 4-6 ώρες καθημερινά από την ώρα που ξυπνάμε και τουλάχιστον 3 ώρες πριν κοιμηθούμε)

Παρασκευή 22/7

Συνάντηση και μετακίνηση γκρουπ απο Αιδηψό και Αγιόκαμπο στο σημείο διανυκτέρευσης

Αναπνοή και teambuilding

Καλωσόρισμα παρουσίαση τριημερου και προίστοριας

Τα είδη πρακτικής

Εκκίνηση εσωτερικής πρακτικής

Ηλιοθέαση

Φαγητό και χαλάρωση

Σαββατο 23/7

Ξυπνάμε πριν τον ήλιο

Πρωινή κίνηση και Πεζοπορία

Ηλιοθέαση απο τον Τρυπητό

Μαθαίνουμε την αναπνοή

Ολιστική επανεκκίνηση μέσω αναπνοής και κρύο

Σπάμε την νηστεία

Εμβάθυνση εσωτερικής πρακτικής

Εισαγωγή στο ¨Αθραυστο σώμα¨

Αυτοθεραπεία και τραυματισμοί και πως να τους προσεγγίσουμε

Εισαγωγή στην ελεύθερη κατάδυση

Διάλλειμα για φαγητό και χαλάρωση

Εσωτερική πρακτική

Οι σταθμοί των ειδών πρακτικής και οι ποιότητες κίνησης

Κυριακή 23/7

Ξύπνημα με τον ήλιο

Πρωινός διαλογισμός και αναπνοές

Πρωινή κίνηση και η θεωρία του zero pointing

H αναδιοργάνωση προσωπικής ιστορίας και αναστοχασμός.

Σπάμε την νηστεία

Η δημιουργία προσωπικής πρακτικής

Είμαστε όσο δυνατοί όσο ο πιο αδύναμος μας σύνδεσμος ( αναγνώριση προσωπικής αδυναμίας και τα πρώτα βήματα διαχείρησης του)

Βιωματική αναγέννηση μέσω Dickens process

Σεμινάριο δεξιοτήτων και γλώσσας κίνησης και οι 4 ασκήσεις κλειδιά

Ομαδικό μπουφέ ανακεφαλαίωση και αποχαιρετισμός

Το τελικό πρόγραμμα θα το λάβετε όσοι κλείσετε θέση λίγες μέρες πριν το τριήμερο σε προσωπικό μήνυμα μαζί με όλες τις πληροφορίες

Η τιμή για και τις τρείς μέρες μαζί με διατροφή, διαμονή μετακίνηση σε γκρουπ Παρασκευή-Κυριακή απο Αιδηψό – Λιμάνι Αγιοκάμπου κατόπιν συμφωνίας είναι στα 110 ευρώ αν έρθεις μόνος/η. 90 ευρώ το άτομο αν φέρεις έναν φίλο/η μαζί και στα 70 αν έρθετε 3 πορωμένα άτομα έτοιμα για μάθηση.

Προτιμώ να μαζευτούμε 3 άτομα που θέλουμε πραγματικά να εμβαθύνουμε στην ποιότητα ζωής και την διαχρονική μας υγεία παρά να είμαστε 50 που δεν είναι ακόμα σε θέση να λάβουν ευθύνη για τον εαυτό αλλα και την ζωή τους.

Μέσα στην τιμή θα είναι και τα σεμινάρια που αναφέρω παραπάνω.

Επίσης όσοι παρευρεθούνε θα έχουν πρώτοι πρόσβαση στο απόλυτο διαδικτυακό διαδραστικό σεμινάριο που θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο για όλους (Εσυ θα έχεις πρόσβαση ακόμα νωρίτερα και με έκπτωση !)

Πως κλείνω θέση

Μεταφέροντας το 50% του εισιτηρίου του τριημέρου στο IBAN : GR76 0171 3930 0063 9301 0071 929

Απάντησε μου σύντομα σε μειλ η σε προσωπικό μήνυμα στο facebook τα παρακάτω
(jonathanhuliaros@hotmail.com)

-Ονομα επίθετο

-Ηλικία

-Τηλέφωνο επικοινωνίας

-Ασχολίες και ενδιαφέροντα του παρόντος

-Γιατί αυτό το τριήμερο θα ήταν κάτι για σένα σε μια παράγραφο σύντομα”.

Δείτε το trailer για το την κατασκήνωση:


Το βιογραφικό του Ιωνάθαν Χουλιαρού

Σπουδές
Τελειόφοιτος από την σχολή προπονητών Paul Petersen Idrætsinstitut στην Κοπεγxάγη Δανίας
Πτυχίο Personal Trainer από την EREPS ( European Register of Exercise professionals)
Σπουδές Εργοθεραπείας
Σπουδές Φυσικοθεραπείας
Επίπεδο πρώτο του Street movement parkour coach

Εμπειρία
Προπονητής mobility στο crossfit copenhagen
Δάσκαλος crossfit,parkour,κολύμβησης, στίβου στο Paul Petersen Idrætsinstitut στην Κοπεγxάγη Δανίας
Επικεφαλής προπονητής Παρκουρ στο Fundamentals Parkour στην Κοπεγχάγη
Προπονητής καλλισθενικής στις Οwls στην Λάρισα

Ο Ιωνάθαν Χουλιαρός μας αυτοσυστήνεται:

Πιστεύω ότι θα είμαι για πάντα μαθητής. Η σταδιακή πειθαρχημένη πρόοδο σε ποικίλους τομείς της ανθρώπινης εμπειρίας. Μια πορεία προς την αυτοεκπλήρωση και την αλλαγή της οπτικής μας απέναντι στη ζωή ως πρακτική. Πιστεύω επίσης, ωστόσο, ότι πρέπει να έχουμε την ικανότητα και την προθυμία να μοιραζόμαστε με άλλους. Βρήκα ότι αυτή είναι μια όμορφη πρακτική, την οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μοιράζομαι μαζί σου. Το υπόβαθρό μου είναι ποικίλο, έχω κάνει πολλά αθλήματα και πράγματα στη ζωή, ομαδικά και ατομικά.

Τα τελευταία χρόνια η εστίασή μου ήταν στο σώμα μου και στην επιμέλεια μιας φυσικής πρακτικής βάθους και ποικιλίας. H επιμέλεια μιας προσωπικής πρακτικής για το υπόλοιπο της ζωής μου. Προπονούμαι για να είμαι δυνατός, αλλά επίσης προπονούμαι για να εξερευνήσω αυτή τη δύναμη σε άλλες πρακτικές και δραστηριότητες και μέσω αυτών να μάθω καλύτερα ποιος είμαι και γίνομαι τιμώντας και δείχνοντας την πρακτική με στόχο να εμπνεύσω και να βοηθήσω άλλους απέναντι στο χάος της ζωής. Τι ωφελεί η δύναμη αν χρησιμοποιείται μόνο σε ένα ιδρωμένο κουτί που ονομάζεται γυμναστήριο;. Η γενική φυσική ετοιμότητα και συνειδητότητα του εαυτού είναι η βάση της πυραμίδας, αλλά κατά την άποψή μου, δεν πρέπει να σταματάμε εκεί.

Στη συνέχεια να αναζητήσουμε ανάπτυξη μέσω του υποκειμενικού πεδίου και να εργαστούμε για μεγαλύτερη Φυσική Νοημοσύνη. Προσπαθώ να προωθήσω διάφορες ιδέες όπως η εκμάθηση δεξιοτήτων, ο συντονισμός, η ισορροπία, η δημιουργικότητα, η απαλότητα, αυτοσυνείδηση μέσω μεθοδευμένων εργαλείων και άλλα. Ο στόχος είναι να μην ταΐζω με το κουτάλι, αλλά να σε βοηθήσω να βρεις αυτονομία. Είμαι εδώ μόνο για να βοηθήσω όσο με χρειάζεσαι, μόλις έρθει εκείνη η μέρα.. πετα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μας μαζί θα μοιράζομαι όχι μόνο τις ιδέες μου για τη Φυσική εργασία, αλλά και τις Γνωστικές και Θεωρητικές Φιλοσοφίες. Ανάλογα με τους στόχους και την κατεύθυνση σου, θα δούμε πόσο βαθιά θα φτάσουμε σε αυτό. Ελπίζω ότι θα έχουμε το χρόνο να εξερευνήσουμε και να αναπτυχθούμε μαζί, όπως μαθαίνεις από εμένα, σίγουρα θα μάθω και από σένα!

Προκειμένου να καλλιεργηθεί μια πιο εις βάθος σχέση, θα ήθελα πολύ να παρακολουθήσετε με την πρώτη ευκαιρία σεμινάρια, Ομαδικές κατασκηνώσεις και πολλά πολλά ακόμα που προετοιμάζονται ήδη για να σε βρουν στο μέλλον. Νομίζω ότι είναι καταλύτης η προσωπική επαφή με τους μαθητές μου και επενδύω σε βάθος σε αυτή. Η εμπειρία μου μέχρι τώρα είναι οι μαθητές μου να γίνονται φίλοι ζωής. Ο,τι δώσεις θα πάρεις από την συνεργασία μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ