ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕ.Π.Α.Δ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΣΤ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ

Τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας , Υποστράτηγο Αστέριο Μαντζιώκα επισκέφθηκε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ. Λαρισαίων ,γενική γραμματέας Εποπτικού  της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος   & ΔΣ ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας ενημέρωσε την κ.Καραλαριώτου για θέματα δημόσιας τάξης  στην περιοχή ενώ  η συζήτηση επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

«Στο πρόσωπο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας εκφράζω τις ευχαριστίες μου και τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη  προς τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος  βρίσκονται  αγόγγυστα πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης. Η μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας  από τις αρχές της ελληνοτουρκικής κρίσης στα σύνορα μας στον Έβρο, εκεί οπού βρέθηκαν και Λαρισαίοι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και καθημερινά επιτελούν  άψογα το καθήκον και την αποστολή τους, προσφέροντας σε όλους μας ασφάλεια και προστασία  . Τους αξίζει τόσο η ηθική όσο και η οικονομική  επιβράβευση εκ μέρους  της Πολιτείας  » ,δήλωσε  η  κ. Καραλαριώτου .

Η Λαρισαία πολιτικός ευχαρίστησε τον κ. Μαντζιώκα για την συνάντηση και την ενημέρωση του ευχήθηκε επιτυχία στην αποστολή του , προσθέτοντας ότι « οι Έλληνες  οφείλουμε πολλά στους αστυνομικούς μας .  Η δημοτική μας παράταξη έχει αναγνωρίσει δημόσια το έργο και την προσφορά των αστυνομικών υπαλλήλων με ψήφισμα που είχα καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία . Σήμερα η θέση του Έλληνα Αστυνομικού σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και απειλούμενο κόσμο, είναι περισσότερο από ποτέ κοντά στο μέσο πολίτη ». »

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ