ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Διασώθηκε ο Ρουμάνος πιλότος του σκάφους που συμμετείχε στην κατάσβεση φωτιάς

Νεκρά είναι σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη Σάμο και εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Σώος ο Ρουμάνος πιλότος, αγνοείται ο τέταρτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρά είναι δύο από τα τρία μέλη του πληρώματος που έχουν ανασυρθεί από τη θάλασσα στην οποία έπεσε το ελικόπτερο στη Σάμο. Σώος έχει ανασυρθεί μέχρι στιγμής ο Ρουμάνος πιλότος ο οποίος μεταφέρθηκε αφού του τοποθετήθηκε ορός στο Γενικό Νοσοκομείο της Σάμου.

Στο δεύτερο μέλος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, έγινε ΚΑΡΠΑ και χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής, χωρίς ανταπόκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο εκείνος όσο και το μέλος του πληρώματος που ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα είναι νεκροί.

facebook

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από Σάμο 16:39 και το ατύχημα συνέβη 17:55. Στην περιοχή που επιχειρούσε κατάσβεση επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ. Το πλήρωμα του Ε/Π ήταν ένας Ρουμανος, δύο Μολδαβοι και ένας Έλληνας μεταφραστής. Στην περιοχή ξεκίνησε άμεσα έρευνες το δεύτερο Mi8 και έχει φθάσει και το πλοίο του λιμενικού.
dikaiologitika.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ