ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΝΔ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

«Υλοποιούμε την ψηφιακή μετάβαση, μια λαϊκή πολιτική, που αποτελεί κοινωνικό αίτημα και μειώνει τις ανισότητες. Δημιουργούμε, έτσι, ένα κράτος σύγχρονο, λειτουργικό και φιλικό προς τον πολίτη, κάνοντας πράξη μια βασική προεκλογική μας δέσμευση, “ο πολίτης στο επίκεντρο της πολιτικής μας”». Τα παραπάνω, δήλωσε, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, συνοδεύοντας τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, κατά την διάρκεια των επισκέψεών τους στη Λάρισα.

Ο Χρήστος Κέλλας, συνεχάρη ιδιαίτερα τον Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος έχει την ευθύνη μιας από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμιστικές τομές, που υλοποιήθηκαν στη χώρα, τονίζοντας, ότι η ψηφιακή επανάσταση είναι επίτευγμα της κυβέρνησης της ΝΔ και φέρει πλατιά τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ως υγειονομικός, στάθηκε ιδιαίτερα στις ψηφιακές υπηρεσίες, που δημιουργήθηκαν στον χώρο της Υγείας και δη, τον καιρό της πανδημίας, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους Έλληνες πολίτες.

Ανέφερε, χαρακτηριστικά, την εφαρμογή emvolio. gov και την οργάνωση μια πλήρως ψηφιακής εμβολιαστικής εκστρατείας, την ενεργοποίηση της άυλης συνταγογράφησης, τη δημιουργία της εφαρμογής MyHealth, και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των προγραμμάτων δωρεάν προληπτικών εξετάσεων.

«Με πίστη και συνέπεια στο όραμά μας, όπως τόνισε και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, αναπτύσσουμε διαρκώς ψηφιακές υπηρεσίες, εκσυγχρονίζουμε τις τηλεπικοινωνίες, αναβαθμίζουμε τα ΚΕΠ, λειτουργούμε καινοτόμα, με το πρόγραμμα “Έξυπνες πόλεις” σε όλους τους δήμους της χώρας», πρόσθεσε ο κ. Κέλλας. Σημείωσε, τέλος, πως άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις σχετικές προτάσεις, που κατέθεσαν οι δήμαρχοι του νομού στον Υπουργό, δηλώνοντας, συγχρόνως, πως “θα είναι σε ανοιχτή συνεργασία μαζί τους, στην κατεύθυνση υλοποίησης του φιλόδοξου σχεδιασμού τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ