ΑΜΕΡΙΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δήλωση του Τ.Σ. Αμπελώνα εκλεγμένου με τη Δράση Πολιτών Νίκου Κουβέλα για τα ξερά χόρτα γύρω από τις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου στον Αμπελώνα

Απορώ , πολλές φορές , με την αμεριμνησία και την αδιαφορία που διακατέχει τα στελέχη της δημοτικής αρχής Τυρνάβου. Ενώ προβλήματα ή ασχήμιες είναι μπροστά τους , αυτοί τα προσπερνούν σαν να μην βλέπουν τίποτα. Οταν μάλιστα πολίτες έχουν εδώ και καιρό εκφράσει την αγωνία και τους φόβους τους.

Κραυγαλέο παράδειγμα, η κατάσταση που επικρατεί στον χώρο που περιβάλλει την κεντρική εγκατάσταση του φυσικού αερίου στον Αμπελώνα. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, τα ξερά αγριόχορτα έχουν κατακλύσει τον χώρο , εγκυμονώντας επικίνδυνες καταστάσεις , καθώς βρίσκονται ακριβώς δίπλα σ’ έναν “ευαίσθητο” αποθηκευτικό χώρο φυσικού αερίου. Σε συνθήκες καύσωνα και αν κάτι πάει στραβά, ο Αμπελώνας θα κινδυνεύσει να γίνει παρανάλωμα του πυρός .

Ας πάει λοιπόν κάποιος στον χώρο , είτε από τον Δήμο είτε από την εταιρεία , για να κάνει τα αυτονόητα , πριν συμβεί κάποιο κακό. Η ασφάλεια των πολιτών πρέπει να είναι η πρώτιστη μέριμνα κάθε σοβαρής δημοτικής αρχής.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ