ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για την Κυριακή 17 Ιουλίου σε διάφορες περιοχές του νομού Λάρισας. Η διακοπή που αφορά και την πόλη της Λάρισας θα γίνει με στόχο τη συντήρηση του δικτύου. Το πρόγραμμα της διακοπής έχει ως εξής:

17/7/2022

7:30:00 πμ 9:30:00 πμ

Πόλη Λάρισας: α) Περιοχή πλησίον, κεντρικής πύλης Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

7:30:00 πμ έως1:30:00 μμ

Πόλη Λάρισας: α) οδός Διγενή, από το ύψος της οδού Καραμανλή έως την οδό Φαρσάλων, β) οδό Ισμήνης, γ) Ιππολύτου, δ) οδός Καλλιόπης, από το ύψος της οδού Διγενή έως την οδό Αυλίδος, ε) οδός Αναγνωσταρά, στ) Οδός Αγίου Στυλιανού. (τμηματικές διακοπές)

8:30:00 πμ έως 1:30:00 μμ

Δημοτικά Διαμερίσματα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΛΟΦΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΓΙ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ, ΠΥΘΙΟ, ΔΟΛΙΧΗ, ΛΙΒΑΔΙ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

9:30:00 πμ έως 3:00:00 μμ

Πόλη Λάρισας: α) οδός 23ης Οκτωβρίου, από το ύψος της οδού Γ. Σεφέρη έως την οδό Θεοτοκοπούλου, β) οδό Ναυαρίνου, γ) οδός Μανδηλαρά, από το ύψος της οδού Κίρκης έως το ύψος της οδού Μιαούλη, δ) οδός Υψηλάντου, από το ύψος της οδού Μανδηλαρά έως την οδό Οικονόμου Εξοικονόμου, ε) οδός Κίρκης, από το ύψος της οδού Υψηλάντου έως το ύψος της οδού Ριζοπούλου, στ) Οδός Κ. Κερκύρα, ζ) οδός Ηπείρου, από το ύψος της οδού Μανδηλαρά, έως την οδό Μιαούλη, η) οδός Λατανίας, θ) οδός Θεοτοκοπούλου, από το ύψος της οδού Ριζοπούλου έως την οδό Ριζοπούλου. (τμηματικές διακοπές)

1:00:00 μμ έως 3:00:00 μμ

α) Δημοτικά διαμερίσματα: Γυρτώνης, Μικρόλιθος, Ροδιάς, Δελερίων, β) Χ.Υ.Τ.Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ