ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟ POWER PASS ΛΕΕΙ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

«Η κυβέρνηση εμπαίζει τους πολίτες και τους κοροϊδεύει αφού αντί για τα 600 ευρώ που έταξε, δίνει ψίχουλα έως και αρνητικά ποσά για τη δήθεν στήριξη με αφορμή τους υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας» σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κόκκαλη:

«Οι πολίτες που εδώ και ένα χρόνο περίπου έχουν επιβαρυνθεί με τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, εξαιτίας της παράνομης και καταχρηστικής ρήτρας αναπροσαρμογής, ή ρήτρας της απάτης, στήριξαν τις προσδοκίες τους για οικονομική βοήθεια και ανακούφιση στα μέτρα που εξαγγέλλει κατά καιρούς η Κυβέρνηση. Τρία σχεδόν εκατομμύρια πολιτών, πίστευαν ότι με την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα POWER PASS, θα λάβουν στους λογαριασμούς τους το υποτιθέμενο ποσό των 600 ευρώ, καλύπτοντας κάποιες από τις υποχρεώσεις τους, ανταποκρινόμενοι στην ακρίβεια της καθημερινότητας.

Η Κυβέρνηση όμως για μια ακόμη φορά απέδειξε, ότι σκοπός της δεν είναι η ανακούφιση και η πραγματική βοήθεια της κοινωνίας, αλλά ότι η κοινωνία είναι το μέσο για την συνέχιση μια σχέσης αήθους κερδοσκοπικής συναλλαγής με τα συμφέροντα των ισχυρών παρόχων. Κορόιδεψε ευθέως και με τρόπο επαίσχυντο τους πολίτες, οι οποίοι σήμερα, όχι μόνο 600 ευρώ δεν είδαν στους λογαριασμούς τους, αλλά είδαν φτωχά, μηδενικά ή ακόμα και αρνητικά ποσά, πυροδοτώντας και πάλι έντονες αντιδράσεις πλείστων οικιακών καταναλωτών και εν γένει τις αντιδράσεις της κοινωνίας.

Πρέπει να καταλάβει επιτέλους η Κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να παραπλανά άλλο την κοινωνία περί δήθεν εξωγενούς κρίσης, εξωγενούς ακρίβειας και εξωγενών παραγόντων, γιατί η κοινωνία αντιλαμβάνεται, ότι η κοροϊδία είναι εσωτερική και η ιδιαίτερη φύση της Κυβέρνησης και της πολιτικής της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ