Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΜΑΝΟΥΣΟ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Στην ιστορική και γραφική Κοινότητα των Αμπελακίων παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης να καλωσορίσει τον κ. Μανουσάκη στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Με τη συγκεκριμένη επιλογή του επιτυχημένου σκηνοθέτη, αποδεικνύει την αγάπη του για τη Θεσσαλία, αλλά και ιδιαίτερα για τα Αμπελάκια και κατ’ επέκταση τον Δήμο Τεμπών, καθώς το σκηνικό ενδείκνυται απόλυτα για την ιστορικότητά του και συνάμα για την παράδοσή του.

Τα επεισόδια θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα διαρκέσουν όλη τη χρονιά.

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά κατάγονται από τα Αμπελάκια, την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών, αλλά και από τον Δήμο Λαρισαίων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε τον κ. Μανουσάκη που επέλεξε να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα της σειράς στην ιστορική Κοινότητα των Αμπελακίων με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα γραφικά σοκάκια, την ομορφιά του φυσικού τοπίου, αλλά και τη φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής μας, δίνοντας προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν του Δήμου Τεμπών κάνοντάς τον γνωστό πανελλαδικά.

Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ