ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2022

Ο δήμος Τεμπών στο πλαίσιο των δράσεών του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας για δεύτερη χρονιά, σας καλεί όλους, (πολίτες, Φορείς, Συλλόγους, ΚΔΑΠ, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Επιμελητήριο, Επιχειρήσεις) να συμμετάσχετε στην Ε.Ε.Κ. 2022, με θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» και σύνθημα «Συνδυάζω-Μετακινούμαι» (https://mobilityweek.eu/), αποστέλλοντας τις δικές σας ιδέες και προτάσεις.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης. Οι πολίτες παροτρύνονται να παραμείνουν σωματικά και ψυχικά υγιείς, ενώ ανακαλύπτουν την ομορφιά της περιοχής τους και με ορθή επιλογή του τρόπου μετακίνησης αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και την υγεία όλων.

Η συμμετοχή και στήριξη των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας από πολίτες και φορείς κάθε χρόνο αποδεικνύει πως χάρη στην ομαδική προσπάθεια και τον συλλογικό σχεδιασμό, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Δήμου μας.

Σας καλούμε λοιπόν να αποστείλετε, έως και τις 31 Ιουλίου 2022, τις προτάσεις σας για την διοργάνωση δράσεων στο email: info@dimostempon.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ