ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Επιστολή και φωτογραφικό υλικό με τα οποία εκφράζει παράπονα για την αδιαφορία και αδυναμία της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου να αντιμετωπίσει προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών απέστειλε στο paidis.com κάτοικος στην περιοχή του νέου πάρκου κοντά στο σ/μ Μπαράς υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της αναγκάζεται να κόψει τα χόρτα από τα γύρω οικόπεδα κάποια εκ των οποίων είναι και δημοτικά, ενώ σε γραπτά αιτήματα για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων γύρω από το σπίτι ο δήμος σφυρίζει αδιάφορα.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Αυτός ο άνθρωπος μέσα στο τρακτέρ είναι ο πατέρας μου! Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν ανέλαβε γι’ ακόμη μια φορά να κάνει δουλειά του δήμου! Να κόψει με το τρακτέρ τα χόρτα ιδιωτικών και άκουσον κύριε δημοτικών οικοπέδων!

Σε αυτό το σπίτι που περιβάλλεται από αυτά τα οικόπεδα λοιπόν οι κολώνες της ΔΕΗ πληρώθηκαν από την τσέπη του, το χαλίκι στρώθηκε στον δρόμο μετά από αλλεπάλληλους καυγάδες με τον δήμαρχο και τους υπαλλήλους! Και φυσικά για πεζοδρόμιο ούτε λόγος!

Όταν βρέχει δημιουργείται ένα μικρό ποταμάκι μπροστά στην αυλόπορτά μας. Δεν βαριέσαι…το κολύμπι λένε είναι η καλύτερη γυμναστική! Θα μάθω και στην μικρούλα μου μπάνιο αφού βόλτα δεν μπορώ να την βγάλω με άνεση καθώς περπατάμε πλάι σε φίδια! Θα με ρωτήσετε εάν έκανα αίτηση? Φυσικά κ έκανα! Την πρωτοκολλήσαμε κιόλας γιατί χωρίς πρωτόκολλο ο δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Θλίβομαι και θυμώνω γιατί αναρωτιέμαι σε τι κατάσταση θα ήταν η περιοχή που μένω εάν εδώ έμενε ο δήμαρχος ή κάποιος υπάλληλος του δήμου!?

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ