ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η 7η ΓΙΟΡΤΗ ΓΛΥΚΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΝΝΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η Γιορτή Γλυκού στον Κραννώνα του Δήμου Κιλελέρ που διοργάνωσε στον πανέμορφα διαμορφωμένο προαύλιο χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου ο Σύλλογος Γυναικών υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Την εκδήλωση, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Θ. Νασιακόπουλος, οι Βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος και Ε. Λιακούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Απ. Μπίλλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κ. Χατζηκωνσταντίνου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γ. Ψωμουλιά. Παραβρέθηκαν η βουλευτής Σ. Μπίζιου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Κ. Φιλιππούλης, Αχ. Χατζούλης και Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Κιλελέρ και Λαρισαίων Σ. Καλέτσιος, Γ. Μπακαλόπουλος, Ι. Ζαχαριάς, Γ. Ακριβούλης, Ζ. Ανυφαντή, Γ. Καρυούδης, Αθ. Μανδάλης και Ρ. Καραλαριώτου και οι πρόεδροι των ΤΣ των Κοινοτήτων Κραννώνος, Αγ. Γεωργίου και Δοξαρά Κ. Τσιαγκλάνης, Γ. Νανούλη και Λ. Παλαιοκώστας.

Τιμητική πλακέτα για το έργο του στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού παρέδωσε στον Κ. Χατζηκωνσταντίνου η Πρόεδρος του Συλλόγου. Βραβεύτηκαν τα καλύτερα γλυκά ενώ χόρεψε το παραδοσιακό συγκρότημα του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισας ο «Άγιος Νικόλαος». Ακολούθησε γλέντι με λαϊκόδημοτική ορχήστρα.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο Κυριακή 17 Ιουλίου στην ΤΚ της Μελίας. Μουσική εκδήλωση με ορχήστρα στην πλατεία του χωριού. Συνδιοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ της Τοπικής Κοινότητας και του Μορφωτικού Συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ