ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ενοχλημένοι σφόδρα είναι πολλοί καταναλωτές από τον Αμπελώνα και τις γύρω περιοχές που επισκέπτονται τη λαϊκή αγορά της πόλης τις Παρασκευές, διαπιστώνοντας την απουσία τουαλετών από το χώρο, που οδηγεί πολλούς να δημιουργούν αυτοσχέδια υπαίθρια ουρητήρια με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για τη δημόσια υγεία και την αισθητική.

Οπως ανέφεραν διαμαρτυρόμενοι επισκέπτες της λαϊκής προχθές Παρασκευή αντίκρισαν τριτοκοσμικές συνθήκες με καταναλωτές και πωλητές να ψάχνουν ελάχιστα ορατά σημεία για να κάνουν την ανάγκη τους και κάποιοι άλλοι να χρησιμοποιούν ως προκάλυψη τους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης που βρίσκονται γύρω από τη λαϊκή.

Αποτέλεσμα όλων αυτών και σε συνάρτηση με τη ζέστη που επικρατεί να ζέχνει ο γύρω χώρος και πολλοί που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το χώρο της λαϊκής για πάρκινγκ τις υπόλοιπες ημέρες να έρχονται αντιμέτωποι με τη βρώμα.

Αλήθεια πότε επιτέλους ο δήμος θα φροντίσει να τοποθετήσει χημικές τουαλέτες στο χώρο της λαϊκής αφού το τρένο των αστικών αναπλάσεων και της αναβάθμισης της λαϊκής χάθηκε για τα επόμενα χρόνια.

Σ.Σ.: Οι διαμαρτυρόμενοι έστειλαν και σχετικές φωτογραφίες που δεν τις δημοσιεύουμε γιατί κάνει ακόμη μεγαλύτερο το μέγεθος της ντροπής για την κατάσταση που επικρατεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ