ΜΕ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Πυκνώνουν οι ζυμώσεις για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο νομό Λάρισας και τις τελευταίες ημέρες όλες και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που φτάνουν περί συμμετοχής στην ενδεκάδα του νομού της γνωστής σεναριογράφου με καταγωγή από τον Τύρναβο Αννας Χατζησοφιά η οποία αναμένεται να μετακινηθεί από τα ψηφοδέλτια της Αθήνας σε αυτό της Λάρισας.

Στο χώρο της Αριστεράς από τα νεανικά της χρόνια και με έντονη πολιτική παρουσία η σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών αναμφισβήτητα δίνει άλλη δυναμική στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.

Από εκεί και πέρα στο πλαίσιο των ζυμώσεων ακούγεται έντονα το όνομα της συνδικαλίστριας και μέλους του δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας Ερμιόνης Μαγαλιού η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αν και δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμη μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ σίγουροι για το ψηφοδέλτιο θεωρούνται οι δύο βουλευτές Βασίλης Κόκκαλης και Αννα Βαγενά, η οικονομολόγος και προερχόμενη από την διεύρυνση Ζωή Ακριβούλη, ο οφθαλμίατρος και αντιδήμαρχος Ελασσόνας Γιάννης Καρυπίδης, ο συνδικαλιστής και υποψήφιος το 2019 Βαγγέλης Αποστόλου προερχόμενος από την κίνηση της Λούκας Κατσέλη, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής, ενώ αν του ζητηθεί δεν πρόκειται να πει όχι και ο πρώην βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος.

Από εκεί και πέρα, βολιδοσκοπείται και πάλι η δημοτική σύμβουλος του δήμου Τυρνάβου Ρούλα Σουρλατζή Ζαχαράκη και η ηθοποιός Χρυσούλα Χρήστου, χωρίς να αποκλείεται να δούμε στο ψηφοδέλτιο και τη νομικό Δανάη Κολτσίδα.

Με δεδομένο ότι κρίνεται επιβεβλημένη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο εκπροσώπου της νέας γενιάς τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά του ειδικού συνεργάτη του δήμου Λαρισαίων για θέματα νέας γενιάς Απόστολου Πέκα και του πολιτικού επιστήμονα και αγρότη Θανάση Καραΐσκου, ενώ μέσα στο κόμμα μιλούν και για έναν νεαρό γιατρό οποίος ολοκληρώνει τώρα το δικδακτορικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου θα υπάρξει προσωπική παρέμβαση του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. σε αυτοδιοικητικό ο οποίος αν δεχθεί ένα τέτοιο τηλεφώνημα δύσκολα θα πει όχι…

Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι διακαώς επιθυμεί μία θέση στο ψηφοδέλτιο ο εκδότης και παραγωγός τηλεοπτικής εκπομπής Χρήστος Αθανασιάδης, που επίσης προέρχεται από τη διεύρυνση, αλλά έχει πολλές αντιδράσεις εντός του οργανωμένου κόμματος, ενώ τα ονόματα των Βασίλη Ζωγράφου και Αρη Αγραφιώτη αν και ακούγονται μάλλον δεν έχουν κάποια ισχυρή βάση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ