ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΝΩΝΑ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Το μήνυμα της Ευ. Λιακούλη από τη γιορτή γλυκού

Στην 7η Γιορτή Γλυκού στο Κραννώνα που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Κραννώνα υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία,στη δήλωσή της, επεσήμανε τα εξής:

«Μετά από δύο χρόνια που οι συνθήκες της πανδημίας δεν μας επέτρεψαν να ανταμώσουμε, βρισκόμαστε και πάλι σήμερα στο Κραννώνα, στην 7η Γιορτή Γλυκού , με τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς , που δημιούργησαν οι γυναίκες του συλλόγου, ως πρόσκληση και αφορμή , ενός ιδιαίτερου ανταμώματος για την περιοχή.
Μικροί και μεγάλοι, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πως παρασκευάζονται τα παραδοσιακά γλυκά αριστουργήματα και να βραβεύσουμε όλους όσοι προσπάθησαν για το υπέροχο αποτέλεσμα.

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση όμως, το κυρίαρχο μήνυμα των δυνατών Γυναικών του Κραννώνα , είναι ότι η πίστη στις παραδόσεις μας και στον πολιτισμό μας, στην κουλτούρα της κάθε περιοχής και στη διάδοσή της στις επόμενες γενιές, είναι η μεγάλη δύναμή μας, η δύναμη του Τόπου μας και της χώρας συνολικά.

Θέλω να συγχαρώ θερμά τον Σύλλογο Γυναικών Κραννώνα και όλους τους συμμετέχοντες , των οποίων η δημιουργική σύμπραξη, γεμάτη αγάπη και μεράκι, οδήγησε στην διοργάνωση ακόμα μιας εντυπωσιακής γιορτής γεύσης και κεφιού.

Εύχομαι από καρδιάς να ξαναβρεθούμε του χρόνου, γεροί και δυνατοί στον Κραννώνα, απολαμβάνοντας ένα ακόμα ταξίδι στη χώρα της παραδοσιακής κουζίνας, των γεύσεων και των συναισθημάτων.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ