ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 5.660 ΠΑΚΕΤΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΙ 770 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Συνελήφθησαν χθες (18-07-2022) το μεσημέρι σε περιοχές της Λάρισας και του Αμπελώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα μία γυναίκα και ένας άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και διάθεση λαθραίων καπνικών προϊόντων από τους δράστες, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι τη δράστιδα να κινείται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην πόλη της Λάρισας και την ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -40- πακέτα τσιγάρων και -15- συσκευασίες καπνού των -50- γραμμαρίων η καθεμία, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, καθώς και το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ.

Επιπρόσθετα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη, στον Αμπελώνα, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και κατασχέθηκαν -5.620- πακέτα τσιγάρων και -755- συσκευασίες καπνού, των -50- γραμμαρίων η καθεμία, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ