ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΑΦΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Στα… πρόθυρα νευρικής κρίσης είναι υποψήφια νύφη αφού δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της. Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, Μάνος Σφακιανάκης στο Zarpa Radio, «είχαμε μια καταγγελία, κορίτσι της διπλανής πόρτας, είχε δεσμούς στο παρελθόν 2016, 2017, 2018, φωτογραφίες με φιλιά, με αγκαλιές, σε δημόσια θέα.

Κάποιοι καλοθελητές σε ψεύτικα προφίλ έχουν κοινοποιήσει τώρα αυτές τις φωτογραφίες και της δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα. Παντρεύεται στις 18 Αυγούστου, δεν ξέρουμε αν θα γίνει».

Όπως τόνισε ο ίδιος, «όταν εσύ που χαριεντίζεσαι μετά από 2-3 χρόνια γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και τις παραμονές του γάμου γεμίσει το διαδίκτυο με φωτογραφίες του πρώην και τις δει αυτός που ετοιμάζεσαι να παντρευτείς που νομίζει πως είσαι η μοναδική γυναίκα της ζωής του, τότε αρχίζουν τα όργανα…. Τώρα το κορίτσι ζητάει να κατέβουν οι φωτογραφίες που άλλοι τις έχουν ανεβάσει στο διαδίκτυο. Κάποιοι που μας τη φυλάνε, τη δεδομένη στιγμή ανεβάζουν τις φωτογραφίες.

Κι εκεί αρχίζει ο αγώνας δρόμου… Η αστυνομία δεν μπορεί να ρίξει κανένα προφίλ. Η αστυνομία πιάνει τον δράστη. Για να πέσει ένα προφίλ χρειάζεται δικαστική απόφαση».

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες τόνισε: «Μη βγάζετε αυτό που νιώθετε προς τα έξω. Τι ενδιαφέρει τους άλλου ο έρωτάς σας; Προσοχή”.

zarpanews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ