ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ Η Γ.Γ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΚΑΙ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ

Στο Δημαρχείο Κιλελέρ στη Νίκαια πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη η γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνα Καλογήρου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο  και Αντιδημάρχους του Δήμου. Ο Δήμαρχος, αφού τόνισε ότι ο Δήμος Κιλελέρ είναι ο μεγαλύτερος σε καλλιεργήσιμη έκταση αγροτικός Δήμος της χώρας, αναφέρθηκε στα αγροτικά έργα που σχεδιάζει και θα υλοποιήσει άμεσα ο Δήμος όπως το έργο του εμπλουτισμού του υπόγειου υδροφορέα και της αγροτικής οδοποιίας.

Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής λόγω των διεθνών εξελίξεων αλλά και των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν συχνά την περιοχή.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς τομέα Απ. Μπίλλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σ. Νταφόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Αλ. Χονδρονάσιος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αγροτικής Πολιτικής Ι. Κουκούτσης, ο Γ. Κωνστάντος υπεύθυνος του τομέα ποιότητας ζωής και εθελοντισμού της ΝΟΔΕ Λάρισας και η Χ. Κοντογιάννη  στέλεχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Νίκαιας (ΠΠΙΝ) επισκέφθηκε  η γ.γ. Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργεία του ΠΠΙΝ από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και να καταγράψει τα αιτήματα που τις επιδόθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ Κώστα Χατζηκωνσταντίνου.  Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Ηλ. Τσιαούσης Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ, η Δ. Νάτσινα Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, ο Β. Πινακάς Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας, ο Απ. Κομνός Διευθυντής ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Υγείας, ο Κ. Καλαμπάκας Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ Σ. Νταφόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς, Κ. Φιλιππούλης, Αχ. Χατζούλης και Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο Σύμβουλος της ΤΚ Νίκαιας Γ. Ψαρούλης και η Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Αγ. Γκουνιαρούδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ