ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δήλωση του Β. Κόκκαλη με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη και κυβερνητικών στελεχών στο νομό

Με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Λάρισα, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το κυβερνητικό κλιμάκιο ήρθε, είδε και απήλθε χθες στη Λάρισα, διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά του πως η ανάπτυξη βρίσκεται παντού, ξεχειλίζει από τα… μπατζάκια των πολιτών.

Πως με τον Αρμαγεδδών της ακρίβειας που έχει γονατίσει τα νοικοκυριά, η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω, σε βαθμό που οι πολίτες να της χρωστούν και όχι να οφείλει αυτή στους πολίτες (βλέπε επιστροφές power pass).

Ας δούμε όμως την αλήθεια χωρίς τα φίλτρα των γυαλιών της εξουσίας: Αλήθεια, που την είδαν την ανάπτυξη οι κύριοι της κυβέρνησης όταν οι Λαρισαίοι, όπως και οι υπόλοιποι Έλληνες πληρώνουν ακόμη την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη; Όταν τα εμπορικά καταστήματα στη Λάρισα και στις επαρχιακές πόλεις φυτοζωούν και είναι άδεια από πελάτες; Όταν οι κτηνοτρόφοι σφάζουν τα ζώα τους και οι αγρότες ξεπουλούν τα χωράφια τους για φωτοβολταϊκά γιατί δεν τα βγάζουν πέρα;

Αλήθεια, γιατί ο κ. Βορίδης δεν επισκέφθηκε τα κοντέινερ στο Δαμάσι, να μάθει από πρώτο χέρι γιατί αυτοί οι συμπολίτες μας, ενάμιση χρόνο μετά, δε μπορούν να ξαναφτιάξουν τα σπίτια τους; Γιατί δεν πήγε στα χωριά των Φαρσάλων που χτυπήθηκαν από τον «Ιανό» για να εξηγήσει στους πληγέντες αγρότες που ακόμη, εδώ και δύο χρόνια, περιμένουν να αποζημιωθούν το έγγειο κεφάλαιο;

Προφανώς ζούμε σε μία χώρα όπου η φαντασία μπορεί να διαμορφώνει την πολιτική ατζέντα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μία χώρα που απολαμβάνει μία κατά φαντασία ανάπτυξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ