ΦΑΝΗ ΜΠΙΛΙΟΥ: ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

Την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή παρά τις οχλήσεις των υπεύθυνων του μοναστηριού του Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο δεν απομάκρυναν σήμερα απορρίμματα που βρίσκονται εκτός κάδων έξω από το μοναστήρι εκφράζει η δημοτική σύμβουλος της ΣΥΝ Πολιτείας και πρώην αντιδήμαρχο Φανή Λαγκιώλη – Μπίλιου, σημειώνοντας ότι εξίσου εξοργιστική με την ενέργεια ήταν και η αντίδραση της δημοτικής αρχής στο αίτημα των υπεύθυνων του μοναστηρίου.

Σύμφωνα με την κ. Μπίλιου από τη δημοτική αρχή σημείωσαν ότι δεν μπορούν να κάνουν σήμερα αποκομιδή γιατί δεν ήταν προγραμματισμένη και ζήτησαν από τους υπεύθυνους του μοναστηριού να μαζέψουν εκείνοι τα απορρίμματα, ώστε να περάσει αύριο όχημα του δήμου για να τα πάρει.

“Παραμονή του Προφήτη Ηλία σήμερα και πανηγυρίζει το μοναστήρι μας. Μάλλον οι της δημοτικής αρχής δεν το γνώριζαν ή δεν έλαβαν την πρόσκληση που έστειλε ο δήμος. Εγώ πάντως και την έλαβα και την διάβασα. Δυστυχώς τα σκουπίδια δεν μαζεύτηκαν γιατί έπρεπε να το είχαν προγραμματίσει λένε. Ομως ούτε αυτό προγραμμάτισαν. Ας τα μαζέψουν οι ιερείς είπαν και αύριο ημέρα που πανηγυρίζει το μοναστήρι  θα έλθει ο δήμος να τα πάρει ήταν η απάντηση από το δήμο.

Ελεος, αν δεν ήξεραν ότι έπρεπε να καθαρίσουν τον προφήτη Ηλία τί ξέρουν. Φαίνεται ότι είναι απασχολημένοι επειδή ετοιμάζουν τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις…”, σημειώνει η κ. Μπίλιου που δηλώνει ότι θα επανέλθει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ