ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΟΝΝΩΝ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ

Στο Κέντρο Υγείας Γόννων πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη τη Δευτέρα 18 Ιουλίου η Γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Γόννων κ. Βασίλειο Σίμο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γόννων κ. Γεώργιο Μπανιώρα και την Διευθύντρια, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας-γιατρούς και νοσηλευτές.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γόννων, αφού συνομίλησε με τη Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη, υπογράμμισε και τόνισε την αξία του Κέντρου Υγείας των Γόννων που με την λειτουργία του προάγει και προωθεί το έργο της πρωτοβάθμιας δημόσιας υγείας, το οποίο είναι σημαντικό και ωφέλιμο προς τους πολίτες του Δήμου Τεμπών και της γύρω περιοχής. Επίσης τόνισε τη σπουδαιότητα λειτουργίας του Τομέα ΕΚΑΒ Τεμπών.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα υγείας κ. Κωνσταντίνος Καλαμπάκας, ο ιατρός και Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Τσιαούσης Ηλίας, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Δ. Νάτσινα και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Γόννων κ. Αικατερίνη Κουκούτσα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com