ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ «EXIT PASS» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σκληρό μήνυμα έστειλε ο Β. Κόκκαλης από τη Βερδικούσια

Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τη Βερδικούσια όπου βρέθηκε, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή το κύμα ακρίβειας που σαρώνει τα πάντα και έχει φέρει σε δεινότατη θέση τα νοικοκυριά.

Ο κ. Κόκκαλης συνομίλησε με πολίτες σε ένα χωριό όπου οι πολυμελείς οικογένειές του στηρίζονται κυρίως στον πρωτογενή τομέα. Εισέπραξε για μία ακόμη φορά δυσαρέσκεια για το γεγονός πως ο απλός πολίτης, πολλώ δε μάλλον πολύτεκνες οικογένειες, βρίσκονται επί της ουσίας απροστάτευτες απέναντι στη λαίλαπα των ανατιμήσεων.

Σε δήλωσή του, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε πως «δυστυχώς συνομιλώντας καθημερινά με πολίτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της περιοχής μας, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η αγανάκτηση, ο προβληματισμός και ο φόβος για το αύριο, αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατρέψει τη χώρα σε έρμαιο των «διεθνών συγκυριών» αφήνοντάς την ως βάρκα αβοήθητη στον ωκεανό.

Με επικοινωνιακά τεχνάσματα που ήδη όμως αποδομήθηκαν όπως το περιβόητο «power pass» το μόνο που καταφέρνει η Νέα Δημοκρατία είναι να εντείνει το κλίμα δυσαρέσκειας στην κοινωνία, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Είναι πασίδηλο, πως η περιβόητη «σταθερότητα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη στέλνει διαρκώς το λογαριασμό στον Ελληνικό λαό. Αυτή τη «σταθερότητα» την πληρώνουν οι πολίτες με ακριβότερο ρεύμα και καύσιμο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Την πληρώνουν με τον πληθωρισμό στο 12%, να εξαϋλώνει τους ήδη πενιχρούς μισθούς, αφού καθημερινά οι ανατιμήσεις δεν έχουν τελειωμό.

Να είναι σίγουρος ο κ. Μητσοτάκης πως στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν τις κάνει, ο λαός θα του επιφυλάξει ένα «exit pass» από την εξουσία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ