ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Υποστήριξε ο Χρ. Κέλλας από τον Δρυμό Ελασσόνας

«Στις ψηλότερες βουνοκορφές της πατρίδας μας υπάρχει κι από ένα εκκλησάκι, που είναι αφιερωμένο στον Προφήτη Ηλία, ο οποίος αποτέλεσε “φάρο” φωτός κατά την επίγεια ζωή του και προετοίμασε την κοινωνία για τον ερχομό του Χριστού στον κόσμο.

Η γιορτή του Προφήτη Ηλία μάς γεμίζει ελπίδα για το μέλλον της ανθρωπότητας, καθώς γνωρίζουμε ότι, μαζί με τον Προφήτη Ενώχ, θα ανοίξουν εκ νέου τον δρόμο για τη Δευτέρα Παρουσία του Παντοκράτορος.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τον εορτάζοντα Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Δρυμού Ελασσόνας, μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού, στον οποίο χοροστάτησε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, προσθέτοντας:

«Ελπίζοντας για το αύριο του κόσμου, αισιοδοξούμε για το μέλλον της Ελλάδας, το οποίο καθίσταται ολοένα και πιο φωτεινό. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση έχουν ενισχύσει την αμυντική θωράκιση της χώρας και έχουν αναβαθμίσει τη θέση της σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Παρά τις διαδοχικές κρίσεις, που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία 3 χρόνια, η πατρίδα μας βγαίνει πιο ισχυρή και η οικονομία βρίσκεται σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης. Η ανεργία μειώνεται σταθερά και στα πανεπιστήμιά μας έχουν ανοίξει νέοι ορίζοντες, που δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες και προοπτικές επαγγελματικής αλλά και ακαδημαϊκής εξέλιξης.

Η ελληνική κυβέρνηση προχωρά αταλάντευτα μπροστά, χτίζοντας ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό κράτος, ώστε να βελτιώνεται διαρκώς το βιοτικό επίπεδο των πολιτών και να ενισχύεται η ανθρώπινη ανάπτυξη.

Χρόνια πολλά!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ