ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΒΙΟΠΡΑΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ

Ασχημη τροπή πήρε η χθεσινή επίσκεψη Λαρισαίας οικονομολόγου στις εγκαταστάσεις επιχείρησης (αστικού συνεταιρισμού) στη Λάρισα στο πλαίσιο εργασίας που της είχαν αναθέσει πρώην μέλη του συνεταιρισμού, που εγείρουν απαιτήσεις εκατοντάδων χιλιάδων € από το συνεταιρισμό, για να πάρει οικονομικά στοιχεία που θα οδηγούσαν σε εκκαθάριση και οριστικοποίηση των απαιτήσεων.

Οπως καταγγέλλει η οικονομολόγος επισκέφθηκε την επιχείρηση ύστερα από συνεννόηση με τον πρόεδρο για να πάρει τα στοιχεία, αλλά μπαίνοντας στο χώρο από την πρώτη στιγμή συνάντησε εχθρικό κλίμα και άρνηση συνεργασίας από τον διευθυντή της επιχείρησης.

Οταν μάλιστα επικοινώνησε με τον πρόεδρο που απουσίαζε εκείνος την παρέπεμψε στο λογιστή ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την οικονομολόγο, κατέβηκε στο χώρο που βρισκόταν σαν μαινόμενος ταύρος και από την πρώτη στιγμή βιαιοπράγησε εναντίον της, ενώ επιχείρησε να βιαιοπραγήσει και σε βάρος συνεργάτιδάς της που τη συνόδευε, αλλά παρενέβησαν ψυχραιμότεροι και αποφεύχθηκε η επίθεση.

Η παθούσα κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μηνύσεις κατά του προέδρου, του διευθυντή για παρακίνηση σε επίθεση και στον λογιστή για επίθεση σε βάρος της με αποτέλεσμα και οι τρείς να συλληφθούν και να οδηγηθούν στο Α.Τ. Λάρισας.

Το απόγευμα η ίδια ειδοποιήθηκε ότι θα υπέβαλαν και οι μηνυθέντες μήνυση σε βάρος της αλλά όπως σημειώνει μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει στα χέρια της κάποια στοιχεία.

Το βέβαιο είναι ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες με την οικονομολόγο να υποστηρίζει ότι θα ζητήσει ηθική συμπαράσταση από φορείς και οργανώσεις για την επίθεση που δέχθηκε εν ώρα εργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ