ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΦΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΒΡΥΟΤΟΠΟΥ

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Τυρνάβου φέρνει τα θέματα της ανάθεσης σε ιδιώτη των εργασιών ταφής και εκταφής στα δημοτικά κοιμητήρια Τυρνάβου, Αμπελώνα και Βρυοτόπου η δημοτική αρχή επειδή, όπως αναφέρεται σε εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας, δεν υπάρχει μόνιμο προσωπικό στην υπηρεσία νεκροταφείων. Το συνολικό ποσό της ανάθεσης ανέρχεται στις 35.000 € + ΦΠΑ 24%.

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Περιγραφή εργασιών

Σκοπός της ανάθεσης είναι οι απαραίτητες εργασίες για τις ταφές – εκταφές στο δημοτικό κοιμητήριο της Δ.Κ. Τυρνάβου όπως περιγράφονται αναλυτικά ως εξής:

Α. Ταφές
Η εργασία ταφής περιγράφεται ως εξής:
• άνοιγμα τάφων με εκσκαφή με τα χέρια ή μηχανικά όπου επιβάλλεται
• ταφή του θανόντος,

Οι δαπάνες αποζημίωσης από ζημιές που τυχόν προκληθούν με υπαιτιότητα του αναδόχου σε παρακείμενα ταφικά μνημεία κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον ανάδοχο.
Ο αριθμός των ταφών – εκταφών δεν μπορεί να προβλεφθεί επ’ ακριβώς, λόγω της φύσης του αντικειμένου και της αύξησης που παρατηρήθηκε λόγω της πανδημίας Covid 19.

Ο ανάδοχος οφείλει να διατηρεί το χώρο του κοιμητηρίου καθαρό. Σε περίπτωση αναγκαιότητας άμεσης απομάκρυνσης μπαζών κα λοιπών αποβλήτων οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με το αρμόδιο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου.

Προϋπολογισμός

Η εκτιμώμενη αξία των ανωτέρω περιγραφόμενων υπηρεσιών υπολογίζεται, καθόλη τη διάρκεια της σύμβασης (12 μήνες), κατ’ αποκοπή, στο ποσό των 17500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Η πληρωμή του ανωτέρω ποσού θα γίνεται τμηματικά, ύστερα από την έκδοση τιμολογίου από πλευράς του αναδόχου.

ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΒΡΥΟΤΟΠΟΥ

Ανάλογες εργασίες θα γίνουν και στα κοιμητήρια του Αμπελώνα και του Βρυοτόπου.

Η εκτιμώμενη αξία των ανωτέρω περιγραφόμενων υπηρεσιών υπολογίζεται, καθόλη τη διάρκεια της σύμβασης (12 μήνες), κατ’ αποκοπή, στο ποσό των 17500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ