ΠΑΕ ΑΕΛ: ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δείτε τί αναφέρουν οι σχετικές ανακοινώσεις της διοίκησης της ομάδας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει ότι αύριο Τρίτη 26/7 και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Divaniστη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ.Αχιλλέα Νταβέλη, η παρουσίαση του νέου μοντέλου λειτουργίας της ομάδας και του επιτελείου όλων των επιμέρους τμημάτων της. Η εκδήλωση, η οποία θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας περιόδου 2022-23.

Συμπληρωματικά οφείλουμε να κάνουμε εκ προοιμίου γνωστά τα εξής:

Α) Για την προσέλευση στον χώρο της εκδήλωσης αποτελεί προϋπόθεση η χρήση μάσκας, πρωτίστως για την διασφάλιση της υγείας όλων μας, αλλά εν προκειμένω και για την αυξημένη προστασία των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων μελών του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, που βρίσκονται στην προπαρασκευαστική διαδικασία έναρξης της προετοιμασίας την ερχόμενη Πέμπτη.

Β) Οι ενδιαφερόμενοι για αγορά εισιτηρίου διαρκείας, χρήσιμο είναι να γνωρίζουν από σήμερα ότι η διάθεσή τους, η οποία θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. της Τετάρτης 27/7, θα γίνει από τρία διαφορετικά σημεία και η αντίστοιχη κατανομή Θυρών θα είναι η εξής:

* Θύρα 3 και VIP (γραφεία ΠΑΕ ΑΕΛ, Κύπρου 72, 5ος όροφος)

* Θύρες 2 και 4 (Πολυϊατρείο Animus, Κύπρου & Σκαρλάτου-Σούτσου, ισόγειο)

* Θύρα 10 (21admedia, Παπαναστασίου & Βενιζέλου, ισόγειο)

Με νεότερη ανακοίνωση στη διάρκεια της αυριανής μέρας, θα γνωστοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας, για την ενεργοποίηση της οποίας θα αποτελεί επίσης απαραίτητη προϋπόθεση η χρήση μάσκας.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η είσοδός της σε μια νέα εποχή λειτουργίας συνοδεύεται και από την εφαρμογή νέου, σύγχρονου μοντέλου επικοινωνίας μαζί τους, το οποίο επιβάλει όχι απλά την αναβάθμιση αλλά την δημιουργία νέων επίσημων σελίδων της σε όλα τα επίπεδα του διαδικτύου.

Στο εξής, μπορείτε να βρίσκετε τις επίσημες αναρτήσεις θέσεων και δράσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ στα ακόλουθα links:

https://www.facebook.com/aelfcofficial

https://www.instagram.com/aelfc_official/

https://www.youtube.com/c/AELFCOfficial

Οι ανωτέρω σελίδες αναγνωρίζονται πλέον ως οι μόνες επίσημες της ΠΑΕ ΑΕΛ, βρίσκονται ήδη σε δοκιμαστική λειτουργία και η πλήρης ανάπτυξή τους θα λάβει χώρα με την έναρξη λειτουργίας σε λίγες μέρες και της νέας επίσημης ιστοσελίδας aelfc.gr, που έρχεται με σύγχρονη ματιά, απόλυτα ανανεωμένο design και πολλά videos του καναλιού της ΑΕΛ μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ